Informații care mi-au schimbat viața (41)

Ultimii ani au produs schimbări majore în sistemele de credințe, atât la nivel individual cât și colectiv, și cred că nimeni nu se mai îndoieșete de accelerarea continuă a acestor schimbări. Lucruri pe care majoritatea oamenilor le considerau în trecut doar povești au ajuns să fie demonstrate științific (link), iar altele au ajuns să fie acceptate pur și simplu datorită faptului că sunt evidente și pentru că bunul simț (vocea interioară) ne spune că nu mai au nevoie de demonstrații. Faptul că singura constantă a timpurilor noastre este schimbarea (link) (așa cum s-a spus și în emisiunea din articolul precedent (link) ar trebui să funcționeze ca o atenționare, ca un mesaj care ne spune să ne obișnuim și să nu ne atașăm de informații, devenind conștienți că va veni o vreme când fiecare informație va fi depășită de o alta.

Având în vedere: 1. aceste schimbări, 2. faptul că channeling-ul poate fi explicat prin teoria minții extinse a lui Rupert Sheldrake (link) și 3. creșterea capacității de înțelegere a oamenilor în general, consider important să dau astăzi mai departe un film care acum trei ani mi-a schimbat un întreg set de credințe și mi-a pus într-o nouă ordine logică noile informații pe care le învățasem până la acel moment. Este vorba despre un documentar pe care l-am „difuzat” pentru prima dată exact cu trei ani în urmă când lucrurile stăteau cu totul altfel, fapt care a făcut ca mulți oameni să ignore informațiile pe care acesta le conține. Sper ca acum să i se acorde mai multă atenție și fie mai bine primit având în vedere și introducerea pe care a făcut-o emisiunea din articolul anterior.

Inițial voiam să dau un simplu copy-paste descrierii pe care i-am făcut-o filmului atunci, dar pentru că aceasta este la distanță de un click, prefer să reiau aici doar un scurt fragment:

***
„Tuning In: Spirit Channelers în America” – este un documentar cu adevărat unic care a apărut în septembrie 2008 şi care este rezultatul a 10 ani de anchetă în fenomenul spirit-channeling, anchetă elaborată de către regizorul David Thomas. Pentru cei care nu cunosc termenul, „channeling”-ul este o practică ce datează încă din antichitate în care un om aflat într-o stare de transă (de obicei dar nu neapărat), face o conexiune psihică și energetică cu o entitate din alte dimensiuni ale Universului. În acea stare, cel care face „channeling”-ul este capabil să interacţioneze interdimensional interpretând mesajele ce le primeşte (şi le transmite) şi simultan poate stabili un contact între oameni şi entitatea respectivă.

Pentru prima dată, şase dintre americanii care fac channeling sunt prezenţi în acelaşi film cu scopul de a ne oferi o perspectivă mai amplă asupra fenomenului dar şi pentru a răspândi informaţii de mare valoare pentru noi toți.

Fiecare entitate care transmite prin acești 6 channel-eri are o personalitate puternică şi distinctă şi, cu toate că interviurile au fost realizate separat la diverse intervale de timp, se observă un rezultat remarcabil: indiferent de timp şi spaţiu entităţile vorbesc ca unul, esența mesajelor coincide, iar mesajul final al filmului este unul clar, profund şi încurajator pentru întreagă omenire.

Cum am mai spus și cu alte ocazii, nu este neapărat necesar şi nici foarte important să credem în existenţa entităţilor extraterestre sau de altă natură pentru a oferi atenția cuvenită acestui film. Importante sunt informaţiile pe care ni le aduce documentarul şi cum schimbă acestea percepţia noastră asupra realităţii şi implicit asupra vieții pe care o trăim. Vizionare plăcută !

Dacă sunteți curioși în privința motivelor care mă determină să țin cont de informațiile venite prin channeling și felul în care mă raportez la ele puteți citi întreaga introducere pe care am făcut-o documentarului aici-link. Mă bucur că de-a lungul vremii nu m-am atașat de informații și m-am „antrenat” suficient încât să nu mă mai bulverseze în nici un fel apariția acelora noi, astfel încât acum „curg” odată cu fluxul schimbărilor. Ajută foarte mult să reținem că toate informațiile sunt întradevăr foarte utile dar că acestea ne vor folosi doar…pentru o porțiune de „drum”.

În completare recomand materialele despre care spuneam și în articolul precedent – care există aici (link) și aici (link).

Dacă ești pentru prima dată în micul meu univers, îți urez bun venit! Poți găsi subiectele care te interesează folosind listele „Articole recomandate”, „Resurse video” și cea a cuvintelor cheie (coloana din dreapta). În cazul cănd vrei să afli mai multe despre cum să-ți găsești echilibrul chiar și în mijlocul furtunii schimbărilor te invit la workshop-ul Regăsirea Potețialului Interior – pe care îl voi susține la Iași pe 10-11 mai – descriere și detalii se găsesc aici-link. Te aștept

cu drag 😀

Citeste mai mult pe: Adinaamironesei.blogspot.com

Social

Arhiva stiri