HOROSCOP 2 mai 2014. Gemenii au o zi in care relațiile cu persoana iubită vor cunoaste „o altă dimensiune”

Horoscop 2 mai 2014

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-2-mai

Horoscop 2 mai

 

 

Horoscop 2 mai 2014

Berbec

Berbec – nu veţi sta acasă ci veţi fi la serviciu, la şcoală sau cu prietenii. Oricum veţi face ceva în afara casei. Dacă sunteţi la serviciu, veţi avea de făcut ordine în hârtii, dacă vă pregătiţi de vreo raportare s-ar putea să vă prindă seara la birou spre disperarea familiei.

Taur

Taur – tot ceea ce veţi face astăzi se va circumscrie problemelor de serviciu. Sunteţi decişi să rezovaţi multe din lucrurile pe care ceilalţi nu se prea grăbeau să le facă. Dacă sunteţi studenţi sau elevi nici nu veţi simţi cum trece timpul la bibliotecă.

Gemeni

Gemeni – trebuie să faceţi un drum, nu vă prea place dar îl veţi face pentru că aţi promis şi vreţi să vă onoraţi promisiunea. Cei care rămâneţi acasă veţi fi extrem de prinşi între problemele administrative şi cele de seriviciu. Totuşi este o zi în care relaţiile cu persoana iubită vor cunoaşte o altă dimensiune.

Rac

Rac – cei mai avantajaţi vor fi cei care vor decide să plece la un drum, să se refugieze două zile undeva unde să se relaxeze, să se odihnească, dar mai ales să doarmă cât le pofteşte inima. Fetele care rămân la vatră vor fi atente la tot ce se petrece în familie, mi se pare normal.

Leu

Leu – drumurile voastre toate se vor întâlni odată…sau poate se vor asfalta pentru că aţi putea avea surprize dacă plecaţi la drum cu maşina, prinşi în dicuţia cu particianţii la trafic veţi nimeri în cea mai neortodoxă dar românească groapă din asfalt.

Fecioara

Fecioară – vă vine inima la loc. Tot ce credeţi pierdut se dovedeşte o furtună într-un pahar cu apă şi vă liniştiţi. Nu trebuia decât să schimbaţi puţin strategia. Dar gata cu afacerile, trebuie să vedeţi şi de viaţa voastră, mai ales că spre seară este posibil să simţiţi inima palpidând la vederea cuiva…

Balanta

Balanţă – şi voi vă petreceţi dimineaţa la birou, la şcoală sau în bibliotecă, aveşi destul de multe de făcut. Chiar dacă vă enervaţi vă veţi linişti repede pentru că propunerea partenrei/ului de viaţa vi se pare deosebit de ofertantă şi uitaţi de toate problemele.

Scorpion

Scorpion – la voi lucrurile încep să se liniştească, Marte continuă să rămână destul de tensionat, deci fiţi atenţi ce faceţi sau ce spuneţi că puteţi leza unele interese, mai ales pe ale voastre şi este păcat. Lăsaţi-vă dus de valul iubirii şi a impulsului sexual care parcă vă ia minţile vara asta!

Sagetator

Săgetător – vizite, le primiţi sau le faceţi, cert este că tot ce faceţi astăzi are în centrul atenţiei familia. Dacă totuşi trebuie să mergeţi la serviciu, veţi trece în revistă o serie de propuneri pentru varii parteneriate sau noi locuri de muncă şi până spre prânz veţi avea deja o idee formată.

Capricorn

Capricorn – vedeţi că se tensionează şi mai mult lucrurile cu partnerii de viaţă, nu găsiţi o formulă de discuţie şi acest lucru poate degenera dacă nu sunteţi atenţi în agresivitate verbală şi chiar violenţă. Şi oricât aţi regreta după aceea…

Varsator

Vărsător – posibil să rezolvaţi ceva ce vă presa legat de locul de muncă sau de casă, ideile voastre continuă să fie la loc de cinste aşa că puteţi liniştit merge la birou sau la şcoală. Posibil ca după prânz, să vă vizitaţi bunicii şi părinţii şi veţi petrece o după-amiază relaxantă alături de ei.

Pesti

Peşti – pare să fie o zi extrem de obositoare dacă ne gândim că trebuie să ajungeţi şi la birou, să faceţi şi piaţa, să pregătiţi bagajele pentru excursie, să faceţi şi mâncare şi să arătaţi şi bine. Dar vă veţi descurca asta este important şi puteţi să vă vedeţi de treburile voastre, veţi dormi mâine.

Rămâneți alături de noi si astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!

Social

Arhiva stiri