HOROSCOP ZILNIC: 29 aprilie 2014. Vezi ce ti-au pregatit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Horoscop Zilnic

Berbec

Berbec – Întâlnire de destin cu o femeie care ar putea să vă schimbe cursul vieţii. Atenţie, nu este vorba despre iubire! De asemenea, tot fetele sunt avantajate, creativitatea ar putea să fie astăzi la loc de mare cinste, ca şi răbdarea de altfel. Chiar dacă nu convingeţi, atrageţi atenţia cuiva, în timpul unor negocieri.Asta e de bine.

Taur

Taur – excelent aspectul pentru un cadou scump, aş spune că este vorba despre un autoturism sau scăpaţi cu faţa curată dintr-un proces. Şansa de a primi nişte bani astăzi este foarte mare. Poate fi vorba despre un împrumut care vi se returnează dar poate fi vorba şi despre bani care provin din alte surse decât cele de serviciu.

Gemeni

Gemeni – şansa de a primi o casă de-a moaca, cum spun tinerii noştri astăzi, este foarte mare. Picaţi cuiva cu tronc, aţi ajutat pe cineva când era la greu şi iată răsplata bate la uşă. Posibil şi să fi învăţat ceva despre cum să lucraţi cu banii altora şi astăzi beneficiile să facă să vă crească inima. Vârstnicii atenţie la artroze şi la problemele digestive.

Rac

Rac – sensibilitatea voastră este astăzi uşor de stimulat şi de remarcat, dar poate fi, în acelaşi timp, extrem de creativă. Fetele au şansa găsirii unui loc de muncă în situaţia în care nu au unul. Şansa altora este de a pleca la un drum pe nepusă masă şi de unde să se întoarcă foarte veseli. Posibil ca adulţii să reintre în graţiile şefilor şi să se liniştească rapid.

Leu

Leu – cei tineri o ţin dintr-o reuşită într-alta, mai ales dacă este vorba şi de niscai discuţii despre un contract, contactarea unor oameni care vă pot ajuta să duceţi proiectul mai departe sau care vă pot oferi logistica de care aveţi nevoie pentru ca proiectul să meargă mai departe. Pentru cei care învaţă numai de bine.

Fecioara

Fecioară – În sfârşit acceptaţi că aţi greşit şi sunteţi de acord cu rediscutarea anumitor aspecte contractuale. Sunteţi avantajaţi să vă rediscutaţi poziţia la locul de muncă. De asemenea, sunteţi avantajaţi să antamaţi proiecte financiare cu condiţia să jucaţi cinstit, nu să promiteţi una şi alta să faceţi. Posibil să trebuiască să renunţaţi la un drum.

Balanta

Balanţă – atenţie la disputele în care intraţi. O serie de aprobări pe care le aşteptaţi vă sunt blocate. Atenţie la loviturile la nivelul capului dar şi la cum manipulaţi sursele de foc. Pericol de incendiu în casă. Pe de altă parte romantismul îşi face loc în viaţa voastră pe negândite. Mici probleme în paradis pentru cei tineri.

Scorpion

Scorpion – energice se vor dovedi astăzi reprezentantele aşa numitului sex slab. Debordante, înfocate îşi vor apăra drepturile şi nevoile ca nişte leoaice şi bine fac. În schimb, există şi pericolul accidentelor la nivelul gâtului. Tinerii se pot antrena pentru a-şi schimba locul de muncă, asta în situaţia că nu le mai convine cel la care sunt.

Sagetator

Săgetător – nici vouă nu vă merge prea bine în drumuri, dar nu înseamnă că musai trebuie să fiţi şi imprudenţi. Furii greu de stăpânit la vederea salariului sau bursei ciuntite, aşa că vedeţi nu faceţi vreuna nefăcută. Încercaţi să fiţi clari, concişi şi la subiect atunci când prezentaţi noul proiect ca să câştigaţi şi adepti şi…sponsori.

Capricorn

Capricorn – nu-mi place deloc cum se prezintă situaţia în deplasare. Dacă puteţi evita delegaţiile, faceţ-o. Dacă vreţi să plecaţi undeva, în concediu sau în excursie, amânaţi. La serviciu nu comunicaţi deloc bine cu şefii mai ales dacă aceştia sunt…femei. Poate singurii avantajaţi din această încrâncenare sunt cei tineri care văd o ocazie în orice.

Varsator

Vărsător – la voi deocamdată totul se exaltă. Sunteţi în săptămâna aceea în care nu aveţi nevoie decât de curaj şi de rezistenţă că în rest lucrurile merg de la sine. Poate nu la fel de strălucit staţi la capitolul finanţe, dar când nu au fost banii problema voastră? Şansa de a recupera o relaţie este foarte mare, mai ales dacă aceasta a avut un rol covârşitor asupra voastră.

Pesti

Peşti – fetele sunt avantajate pe segement material şi acest lucru ar trebui să le ridice mingea la fileu, asta în cazul că nu sunt prea timide. Unele dintre voi pot decide schimbarea radicală a poziţiei în interiorul familiei, altele văd un mod de compensaţie afectivă în libertatea de a-şi decide confortul. Oricum de finanţe nu duc lipsă şi nici de sponsori.

Rămâneți alături de noi si astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!

Social

Arhiva stiri