HOROSCOP ZILNIC: 26 aprilie 2014. Berbecii se bucura de o zi de relaxare

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-Zilnic

Horoscop Zilnic

Horoscop Zilnic

Berbec

Berbec – în sfârşit o zi în care respiraţi şi voi mai uşuraţi. Vă mai odihniţi, vă destindeţi, odihnă activă, daţi o mână de ajutor la treburile gospodăreşti. Spre seară, cu prietenii la o bere, puneţi la cale viitorul concediu.

Taur

Taur – apucaţi şi voi să vă mai trageţi sufletul. Dacă este să faceţi o ieşire, va fi de doar câteva ore, numai bine ca să vă destineţi şi să puteţi analiza la rece problemele ultimelor săptămâni. Tensiunea nervoasă trebuie cumva canalizată.

Gemeni

Gemeni – voi veţi avea o zi lucrativă ca să spun aşa, cu multă sporovăială, întâlniri cu prietenii, şuete la o cafea, destindere, vizitarea unor locuri de dragă amintire, faptul că sunteţi înconjurat de prieteni, totul vă este favorabil.

Rac

Rac – veştile bune dinspre drum vă luminează ziua dar şi starea de spirit şi face să vă simţiţi bine în pielea voastră, pentru prima oară după nu ştiu câte săptămâni, perioadă în care toţi au tras de voi. Totuşi aş vrea să fiţi puţin atenţi la dispoziţiile schimbătoare.

Leu

Leu – voi vă simţiţi oricum bine în pielea voastră mai ales dacă aveţi ocazia să daţi dovadă cât sunteţi de galantoni, de generoşi şi de conciliatori. S-ar putea să vă pomeniţi astăzi în postură de mediatori. Aşa că…să vă văd!!

Fecioara

Fecioară – grămada de planete din Gemeni v-ar putea destabiliza emoţional dar nu trebuie să luaţi astăzi nicio decizie ceea ce este bine. Încercaţi să vedeţi partea bună a lucrurilor dar mai ales să vedeţi că este o zi normală de muncă.

Balanta

Balanţă – veştile legate de acte sau de acţiuni pe care vreţi să le întreprindeţi vă remontează şi face să vă simţiţi excelent astăzi. Este posibil ca dimineaţă să plecaţi cu treburi la o altă instituţie sau spre şcoală şi, pe drum să intraţi într-o biserică, să vă clătiţi niţel sufletul iar după amiaza veţi primi musafiri.

Scorpion

Scorpion – şi voi simţiţi nevoia de o comuniune mai aparte cu divinitatea şi veţi face totul să vă lăsaţi sufletul să zburde printre amintiri. Veţi găsi sensul lucrurilor pe care le credeaţi pierdute şi asta vă poate transforma într-un real învingător.

Sagetator

Săgetător – până şi voi astăzi veţi integra rapid problemele de serviciu şi veţi dori să vă simţiţi cât mai bine în mijlocul colegilor. După amiază, aţi putea primi musafiri, iar către seară cu toţii să ieşiţi la o tersară dacă vremea permite.

Capricorn

Capricorn – va fi una din acele zile în care veţi încerca să înţelegeţi ce se petrece, unde aţi greşit nu este rău acest remind, problema este să nu încercaţi să vă apropiaţi de partenera/ul vostru că ar putea ieşi scântei. Nu sunteţi pregătiţi pentru o asemenea confruntare.

Varsator

Vărsător – faptul că aveţi timp să citiţi, să vă documentaţi, să vă vedeţi de pasiuni face din această zi una deosebită. Este posibil să rezolvaţi nişte acte sau să susţineţi o lucrare. Spre seară vizita cuiva drag şi împreună faceţi un demers ad hoc în spiritualitate. Nu are să vă pară rău.

Pesti

Peşti – dacă sunteţi în concediu puteţi lâncezi în pat până spre prânz ca după-amiază să fiţi pregătiţi să primiţi musafiri, să deveniţi musafiri sau pur şi simplu să vedeţi de pasiunile voastre abandonate de ceva timp – cititul, pictatul, scrisul…dacă lucraţi, este o banală zi de lucru. Seara posibil, dacă nu plouă, să vă destineţi la o terasă.

 

Social

Arhiva stiri