HOROSCOP 24 aprilie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec –Unul dintre voi va trebui să cedeze controlul cuplului sau parteneriatului pentru foarte scurt timp celuilalt. Porpunerea este de a învăţa să ascultaţi chiar dacă independenţa voastră are ceva de suferit. Este necesară o schimbare de imagine pentru evoluţia voastră interioară.

Taur

Taurul – la voi totul este posibil – material, financiar şi profesional, mai ales aici unde se întrevede o promovare. Această eclipsă poate fi pentru voi un moment de neuitat dacă ne gândim la succesul profesional şi financiar sau la evenimentul neobişnuit care se va inocula în viaţa voastră. Este posibil să aveţi nevoie de un împrumut sau nu cumva să pierdeţi, din neatenţie, nişte acte.

Gemeni

Gemenii –Au darul de a impresiona. Unii pot duce povestea de dragoste în care sunt implicaţi pe cele mai negândite culmi ale sublimului. Atenţie că entuziasmul vostru debordant vă poate crea neplăceri la locul de muncă însă, când claritatea se transformă în confuzie şi veţi fi nevoiţi să bateţi în retragere.

Rac

Rac – se intensifică strările afective din intimitate dar şi din viaţa de familie. Este ca şi cum aţi lucra din spatele scenei şi intimitatea ta este la mare preţ. Cresc responsabilităţile profesionale, în schimb eclipsa atenţionează asupra stării de sănătate, a voastră sau a cuiva din familie. De asemenea, rutina cotidiană vă poate fi perturbată de evenimente neaşteptate.

Leu

Leu – la voi se produce un adevărat boom social şi profesional ceea ce poate deveni obositor, mai ales in partea a doua a zilei. Micile drumuri pot deveni frustrante. Apreciaţi tot ce are de oferit partenera/ul vostru. Luna Noua poate aduce schimbări bruşte de direcţie cu accent pe copii, creativitate, romantism.

Fecioara

Fecioară – chiar dacă sunt concentraţi asupra carierei şi a profesiei, cel mai mult pare să vă îngrijoreze statutl financiar. Găsiţi consolare în rutina profesională dar şi în acţiunile caritabile care au în centrul atenţiei grija pentru cei mai în vârstă. Totuşi, în a doua parte a zilei să aveţi grijă cum vă comportaţi faţă de cei din familie pentru că relaţiile se pot tensiona brusc.

Balanta

Balanta – pentru voi se aduce o propunere, o călătorie, o schimbare de decor să vă lărgiţi nu doar orizontul spiritual ci şi nevoia de a cunoaşte alţi oameni. Iată o şansă excelentă, mai ales dacă treceţi printr-o pasă sufletească proastă. Unii pot trece printr-o adevărată criză de identitate dar pe care o pot depăşi prin gândire pozitivă.

Scorpion

Scorpion – Chestiunile unor din familie continuă să vă distragă atenţia de la ce aveţi de făcut şi în consecinţă, să vă tragă înapoi. Luna Noua care abia a trecut face însă ca şi vi să căutaţi confortul şi securitatea în familie, lucru pe care nu l-aţi mai făcut de foarte multă vreme. Problemele financiare destul de stresante până acum, vor intra în fază de calm şi liniştire.

Sagetator

Săgetător –puneţi accent pe relaţia cu partenera/ul sau soţia/ul. Poate are legătură cu angajamanetele sociale în care sunteţi prinşi, poate este nevoie de ceva mai mult romantism. Dintr-o dată vă veţi simţi mai atraşi de familie, de casă, de cei dragi. Simţiţi că înotaţi în ape calde, calme şi senine. Este un sentiment care are darul să vă liniştească.

Capricorn

Capricorn – credeţi sau nu, astăzi veţi fi încântaţi de munca voastră, de carieră şi de responsabilităţile pe care le-aţi avut până acuma. La capitolul bani staţi ceva mai bine decât eraţi la cealaltă eclipsă. La sfârşit de săptămână s-ar putea să simţi nevoia să petreceţi ceva mai mult timp în mijlocul naturii. Mulţi au nevoie de ajutorul vostru aşa că fiţi pe fază!!

Varsator

Vărsător – vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care vă incită creativ, de idei sau idealuri pe care nu le-aţi mai trăit de mult timp. Puteţi chiar excelea astăzi la capitolul iubire, dragoste şi creativitate. Faceţi progrese în ce priveşte planurile voastre pe termen lung. După prânz aveţi ocazia să vă faceţi noi prieteni care să ajute la răspândirea ideilor sau talentelor voastre.

Pesti

Peşti – se intensifică evenimentele care ţin de casă, de familie, de cămin. Vă simţiţi protejaţi în căminul vostru dar se pare, că astăzi va trebui să abandonaţi această stare deoarece brusc, vă simţiţi preocupaţi de bunăstarea altora. Relaxaţi-vă, luaţi lucrurile pe rând altfel riscaţi să vă blocaţi singuri. Şi nu ar trebui să scăpaţi din vedere nici problemele de la locul de muncă.

Social

Arhiva stiri