HOROSCOP 23 aprilie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – încercaţi să nu fiţi superficiali astăzi, mai ales fetele şi mai ales, dacă aveţi de dat vreun examen. În cazul în care trebuie să negociaţi un contract sau aveţi de semnat o serie de hârtii oficiale, înarmaţi-vă cu foarte multă răbdare pentru că nu va fi uşor. Cele mai bine susţinute sunt cuplurile tinere.

Taur

Taur – realizare profesională, propunere pentru un post sau o funcţie, trebuie să luaţi decizia repede lucru care vă displace profund. Dar astăzi, va trebui să mergeţi pe intuiţie şi să acţionaţi rapid. Unii, mă refer la cei aflaţi în pragul pensionării, ar putea avea surpriza să fie puşi pe liber înainte de vreme.

Gemeni

Gemeni – dacă daţi examene este bine, dacă trebuie să decideţi încontro este un moment bun să analizaţi rapid, cum numai voi o puteţi face şi să hotărâţi, dacă este de semnat un contract social faceţi-o, iar dacă trebuie să apăreţi în faţa publicului, nicio problemă, lucrurile sunt pe drumul cel bun.

Rac

Rac – şi voi sunteţi susţinuţi pentru a lua o dicizie profesională sau legată de şcoală (sfatul meu ar fi totuşi, să nu abandonaţi şcoala). De asemenea, este posibil să primiţi o ofertă – fie pentru primul loc de muncă, fie pentru un nou loc de muncă şi atunci v-aş sugera să le luaţi în seamă.

Leu

Leu – şi la voi astăzi este o zi de decizie. Discuţiile şi deciziile pe care le veţi lua astăzi sunt menite să acopere mai bine de doi ani şi o faceţi în cunoştinţă de cauză. Foarte bine susţinuţi elevii şi studenţii. Sectorul educaţie este pentru Lei, savana în care se lăfăie fără probleme.

Fecioara

Fecioară – se tensionează brusc relaţiile pentru doamne. Este posibil să revină în actualitate o problemă de sănătate pe care o credeaţi vindecată. Este posibil să primiţi o veste de locul de muncă. Pentru cei care lucrează în sistemul de asigurări pot veni beneficiile aşteptate. Atenţie la relaţiile cu o persoană mai în vârstă.

Balanta

Balanţă – investiţia pe care doriţi să o faceţi, astral, are, în sfârşit, undă verde. Bine susţinut sectorul întâlnirilor sociale, discuţiilor cu oficialităţile, demararea unor proiecte cu caracter social în asociere cu instituţiile statului. Atenţie, şi voi, puţin la relaţiile cu cei vârstnici sau la deciziile pe care le luaţi vis-a-vis de ei.

Scorpion

Scorpion – foarte bine susuţinută activitatea celor care lucrează în sectorul financiar bancar. Posibil astăzi, să decideţi să schimbaţi locaţia sau măcar, să discutaţi despre acest aspect. Cei tineri, deocamdată să stea cuminţi, oricât de neplăcută ar fi situaţia şi să nu riposteze. Întâlniri de grad zero cu urmări extrem de benefice.

Sagetator

Săgetător – tot ceea ce aţi discutat în ultimele zile se va fructifica cu un act semnat spre satisfacţia voastră. Încrederea pe care o aveţi în voi, priceperea, zâmbetul şi elocinţa face din voi vedetele zilei în cazul in care lucraţi în domeniul justiţiei sau a relaţiilor cu oamenii. Se repune pe tapet un vechi proiect.

Capricorn

Capricorn – pentru voi lucrurile nu se schimbă prea uşor. Cei care lucraţi în sector public sau sunteţi în politică, atenţie la deciziile pe care le luaţi pentru că, la sfaturile unor binevoitori, aţi putea face greşeli, greşeli care să vă coste nu doar funcţia ci şi imaginea şi logic, de aici, căderea în disgraţie.

Varsator

Vărsător – vedeţi să nu faceţi vreo prostie şi la nervi, să vă daţi demisia de pe unde lucraţi ori să nu vă mai prezentaţi la examene că pe urmă veţi avea destul de mult de tras pentru a repara aceste nimprudenţe.Părerea mea este că sunt vizate cuplurile căsătorie, deci vedeţi ce faceţi! Tinerii sunt iubiţi şi ajutaţi de familie.

Pesti

Peşti – la voi se prefigurează o cruce în semne mutabile ceea ce ar putea să vă bulverseze pentru că nu ştiţi să vă drămuiţi nici timpul şi nici munca. Persoanele în vârstă se pot confrunta cu probleme serioase de boală, cu suferinţe de pe urma neglijării simptomelor propriului organism.

 

Rămâneți alături de noi si astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri