HOROSCOP 14 aprilie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – încep să apară problemele în cuplu şi dacă voi nu găsiţi soluţiile nimeni nu le va găsi pentru voi. Destul de multe lucruri de descoperit şi de învăţat despre prieteni şi cei care vă pot întinde o mână de ajutor. Cu toată lumea comunicaţi foarte bine numai când se pune problema să vorbiţi cu iubita/u nu mai ştiţi să o faceţi.

Taur

Taur – lecţia voastră de viaţă anul acesta pare să fie relaţia cu colegii de serviciu. Este segmentul cel mai provocator şi cel mai provocat. Se cere imperios schimbarea acestora, schimbarea atitudinii faţă de muncă dar şi faţă de rutina cu care voi eraţi obişnuiţi, indiferent că este loc de muncă sau loc de studiu.

Gemeni

Gemeni – Provocările pentru voi vin în următoarele săptămâni dinspre felul în care ştiţi să exploataţi segementul financiar, dinspre felul în care ştiţi să vă folosiţi de banii altora ca să faceţi profit şi să puteţi să vă ocupaţi de ale voastre. Un alt segment important este intimitate unde s-ar putea să aveţi rateuri spre dezamăgirea partenrei/lui.

Rac

Rac – şi la voi se cere o schimbare imperioasă a poziţiei vis-a-vis de locul de muncă sau de studiu, de colegi şi de şefi/dascăli. Un nou tip de relaţii se cere elaborat sau adoptat din mers. Cum sunteţi oameni stânici, dar legaţi de tradiţii şi conservatori este destul de greu să vă adaptaţi din mers aşa că luaţi-o uşor.

Leu

Leu – superb susţinut sectorul studiu pentru cei care au de dat examen de bac, licenţă sau doctorat. De asemenea, este o perioadă foarte bună pentru a fugi câteva zile departe de lumea dezlănţuită şi să vă mai odihniţi. Lecţia voastră despre iubire se pare că a fost bine pritocită pentru că se iveşte ocazia unei schimbări benefice pentru cei care sunt singuri.

Fecioara

Fecioară – provocările vin dinspre familie dar reuşiţi să le rezolvaţi în timp record şi să vă vedeţi de ale voastre. Iluzia unor planuri din aplicarea cărora să iasă mulţi bani se dovedeşte a fi simplă iluzie. Totuşi relaţia cu colegii sau cu subordonaţii funcţionează bine cu condiţia să nu cereţi totul de la ei iar voi să nu daţi nimic.

Balanta

Balanţă – la voi cel mai fragil în acest moment se pare că este sectorul comunicării. Fie nu aţi înţeles că trebuie să schimbaţi ceva în felul de a transmite şi de a cere, fie v-aţi blocat într-o dimensiune morală pe care o credeţi de nesurmontat şi in blocaj rămâne. Este forte important să ieşiţi din această inerţie.

Scorpion

Scorpion – lecţia voastră despre felul în care să câştigaţi nu doar bani ci şi siguranţa zilei de mâine a fost dură dar aţi învăţat-o cum nu se poate mai bine. Nu înseamnă însă că puteţi da lecţii. Încercaţi să menţineţi relaţiile de colegialitate în limita a ceea ce trebuie să fie şi nu doar pentru a vă satisface orgoliul.

Sagetator

Săgetător – aş sugera să amânaţi orice drumuri sau orice concediu dacă se poate, măcar cu o săptămână. Venituri din munca proprie scad vertiginos şi nu înţelegeţi ce se petrece. Poate dacă aţi fi mai atenţi la cei în care aveţi încredere lucrurile ar fi altfel. Nu mai spuneţi oricui despre planurile voastre.

Capricorn

Capricorn – pentru voi relaţiile de familie au devenit adevărata povară. Cei care lucraţi în domenii diferite şi la distanţe mari de partenerul de viaţă veţi pune punct relaţiei pentru că nu mai doriţi o căsătorie sau o prietenie prin corespondenţă. Nu ştiu dacă este tocmai soluţia dorită, dar voi ştiţi ce faceţi.

Varsator

Vărsător – cam încărcată casa comunicării, nu reuşiţi să vă puneţi de acord cu o femeie, vi se pare că toată lumea are ceva cu voi şi de aici indiferenţa, detaşarea cu care vă desprindeţi din ceea ce până mai ieri părea un lucru sigur. Creativitatea este în continuare la cote maxime şi este posibil să vă reapucaţi de scris sau cel puţin de studiu.

Pesti

Peşti – fiţi atenţi la toţi cei pe care îi numiţi prieteni dar şi la cei pe care i-aţi ignora convinşi că nu vă sunt de niciun ajutor. Este posibil ca neînţelegerile cu partenera/partenerul să se repună pe tapet, de această dată pentru că nu mai găsiţi numitorul comun în ceea ce priveşte proiectele pe care vreţi să le demaraţi.

Rămâneți alături de noi si astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri