HOROSCOP 13 aprilie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – faptul că cei din familie vă apreciază se va vedea şi în supriza pe care are să v-o facă cineva din familie. Tinerii vor fi puşi în situaţia de a descoperi şi alte faţete ale vieţii, după cum cei maturi vor trebui să accepte, de facut, o serie de decizii care îi cam dezavantajează. Nu vă răzbunaţi pe familie.

Taur

Taur – la voi tocmai vârstnicii sunt cei care vor face o prostie pentru care vor alerga apoi câteva luni ca să o repare. Ce s-o mai putea repara! Pe de altă parte, se pot confrunta cu o serie de probleme de sănătate, organismul lor dă semne de aşa ceva, aşa că ar trebui să meargă la medic rapid.

Gemeni

Gemeni – voi aţi putea pierde exact contractul în care vă puseseţi cea mai mare bază. Nu disperaţi vor mai fi şi altele. Maturii găsesc soluţii te miri pe unde dar asta nu înseamnă că şi soluţionează problemele. Dacă sunteţi la drum, mai ales fetele, aveţi grijă la răceli dar şi la intoxicaţiile alimentare.

Rac

Rac – la voi se rezolva un aspect juridic care vă favorizează. Este o dreptate care trebuia să vi se facă de ceva timp, o reparaţie morală într-un final. Cei tineri au şansa de a promova dar şi de a fi solicitaţi de firme multinaţionale. De cei depinde cum îşi vor juca cartea. Pentru cupluri însă nori la orizont.

Leu

Leu – avantajaţi sunt cei care sunt în vacanţă, concediu, cum vreţi să-i spuneţi. Pe lângă faptul că-şi încarcă bateriile, plouă şi cu idei. Posibil să se materializeze contractele sociale pe care le aşteptaţi de atâta timp. Comunicarea cu cei mai în vârstă funcţionează ceas, aşa că ia vedeţi cu ce recompense vă alegeţi!

Fecioara

Fecioară – pentru voi crucea în semne cardinale este bulversantă. Vreţi să acţionaţi şi, cum rar vi se întâmplă, nu ştiţi încotro să o luaţi. Poate fi vorba şi despre unele lucruri care mai trebuie lămurite cu cei din familie, poate fi vorba despre nişte şanse care nu se fructifică aşa cum aţi dori. Deocamdată.

Balanta

Balanţă – cei mai avantajaţi rămân cei care sunt la drum sau în concediu, chiar dacă mintea lor tot la serviciu ori la afaceri stă. Adulţii au ocazia astăzi să demonstreze ce înseamnă să ai încredere în tine atunci când toată lumea este debusolată. Tinerii, deşi avantajaţi pe parte partenerială, pot avea problemel cu legea dacă nu sunt atenţi.

Scorpion

Scorpion – alături de Vărsători rămâneţi semnul cel mai bine susţinut. În primul rând să deblocaţi o situaţie care părea fără ieşire, apoi să vedeţi dacă aparatamentul, casa, terenul este ceea ce vă doriţi, iar după-amiază să fiţi atenţi ce oportunităţi apar. De acolo de unde nici nu vă aşteptaţi.

Sagetator

Săgetător – nici voi nu staţi rău, mai ales dacă sunteţi în sesiune de examene, susţineţi lucrarea de licenţă ori pe cea de masterat. De asemenea sunt bine susţinuţi cei care dau examenul pentru carnetul de conducere. Pentru doamne, sursa de venituri stabilă le va permite să îşi facă planuri pe termen lung.

Capricorn

Capricorn – o rază de lumină şi pentru cei care nu doresc musai să se despartă. Vedeţi cum seculaţi momentul. Tinerii pot găsi un loc de muncă nu datorită cunoştinţelor de care dispun cât felului în care arată şi se comportă stand la mall la o cafea. Pentru maturii familiei susţinere pe toate planurile.

Varsator

Vărsător – cum spuneam şi la Scorpion sunteţi susţinuţi să vă materializaţi şi cele mai nebuneşti vise pentru că sunteţi capabili să demonstraţi că sunt viabile. Totuşi, bărbaţilor Vărsător le recomand să fie atenţi ce fac, ce spun sau ce susţin că ar putea să fie nevoiţi să-şi caute altă…casă!

Pesti

Peşti – ideea de a ieşi din decorul citatin alături de familie nu este deloc rea. Asta face să se recimenteze relaţiile, iar voi, maturii, să vă regăsiţi unul pe celălalt. De asemenea, doamnelor, fiţi cât mai misterioase ca să obţineţi ce vreţi, nu de alta dar de mâine începeţi lucrul!

Social

Arhiva stiri