GRAVIOLA (iti poate reda sanatatea) – in presa din Romania

 PRET GRAVIOLA

In primul rand va anuntam cu bucurie ca incepand de astazi este pe stoc GRAVIOLA JUICE (suc nu pastile, pentru ca este o diferenta de rezultate de la cer la pamant intre cele 2 produse). Pentru a-i ajuta pe cei in suferinta ne-am gandit sa adunam pentru dumneavoastra intr-un singur articol ce s-a mai scris, de cand am scris ultimul articol, despre  GRAVIOLAaparitiile in presa din Romania. Pentru a afla si mai multe detalii puteti sa contactati direct partenerul nostru, care distribuie acest suc, la numerele de telefon 0765030108, 0720025258.

PRET GRAVIOLA
PRET GRAVIOLA

1. Un fruct de care nu multa lume a auzit pana acum are proprietatea uimitoare de a trata cancerul. PRET GRAVIOLA

Este vorba despre GRAVIOLA, Annona muricata, un fruct ale carui substante sunt de pana la 10.000 de ori mai puternice decat chimioterapia, fiind un adevarat dusman al neoplasmului.

Acest fruct-minune are un gust placut, nu are efecte secundare si poate fi folosit si la tratarea infectiilor, virozei si depresiei.

Studiile au demonstrat ca fructele de graviola pot distruge celulele tumorale in cancerul de colon, prostata, mamar, de pancreas si pulmonar, fara a ataca insa celulele sanatoase.

SURSA: KANALD.RO

2. ‘Graviola distruge cancerul’: Sa credem sau nu?
Dar, daca sa dam crezare atat de puternic tuturor promisiunilor miraculoase care sunt puse in seama unor plante ca graviola, sau nu, e o problema pe care a ridicat-o si site-ul Psichology Today.

Internetul abunda pana la urma de produse dubioase care promit efecte spectaculoase. Totusi, cunoscuta publicatie citata mai sus, spune ca nu putem ramane indiferenti la increderea pe care milioane de oameni din intreaga lume o pune in astfel de produse care sunt certificate medical, chiar daca acestea au efecte secundare devastatoare pentru corp. Asadar, ne punem toata increderea in produse farmaceutice, dar suntem foarte sceptici in privinta naturii…

SURSA: BZI.RO

3. Efectele miraculoase ale sucului de graviola pentru sanatatea ta. Cel mai puternic anticancerigen dovedit.

Graviola este  agent anti-microbian cu un spectru larg este recomandat impotriva infectiilor bacteriene si fungice, este eficient impotriva parazitilor interni si viermi, regleaza tensiunea arteriala, este antidepresiv, combate stresul si tulburarile nervoase, inhiba virusul de hepatita B si cancerul hepatic, calmeaza durerile.

SURSA: ANTENA3.RO

Va reamintim ca la 2 produse cumparate al 3-lea este la jumatate de pret. Oferta este valabila pana la data de 10 mai 2014.

Social

Arhiva stiri