HOROSCOP 9 aprilie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Vedeţi să nu plătiţi vreo amendă astăzi, nu de alta dar veţi fi tentaţi să încălcaţi legea. Înercaţi să nu reacţionaţi impulsiv cum vă este felul ca să nu generaţi altele. Nu prea aveţi încredere în voi cu toate că se rezolvă o problemă legată de sănătate. Pentru alţii se amână un proces. Nu vă implicaţi emoţional, procesul nu este al vostru.

Taur

Taur – Vă recuperaţi banii de buzunar de la părinţi. Unii dintre voi. Alţii, descoperiţi cât este de plăcut să te descurci cu ce ai la-ndemână acasă. Brusc simţiţi nevoia de Dumnezeu aşa că să nu vă miraţi dacă imboldul este atât de mare încât intraţi în prima biserică. Spre seară aţi putea vedea un film clasic sau pur şi simplu să vă simţiţi confortabil în faţa televizorului.

Gemeni

Gemeni – Începeţi săptămâna bine, chiar dacă unii dintre voi nu vor ştii ce să facă. Dacă sunteţi angajaţi gândiţi-vă că şi mâine este o zi. Dacă vremea ţine cu voi, nu ar strica să faceţi plimbări lungi, timp în care să vă puneți în ordine ideile. Puteţi discuta cu iubita/ul despre o virtuală investiţie sau pur şi simplu o cină cu prietenii se dovedeşte extrem de productivă.

Rac

Rac – Trebuie să plecaţi la un drum ceea ce nu vă prea convine dar nu aveţi ce face. De drumurile acestea este legat viitorul vostru profesional. Unii Raci s-ar putea să aibă probleme profesionale. Nu este indicat să reacţionaţi violent. Ieşirea din cotidian este o soluţie benefică pentru sufletul vostru. Dacă sunteţi prea obosiţi lăsaţi să conducă altcineva.

Leu

Leu – Faceţi planuri, visaţi iar ideea de a pleca la muncă în străinătate nu vă este deloc străină. Problema este să se şi materializeze. Lucrurile se liniştesc în familie pentru simplul motiv că nu aveţi timp să vă mai gândiţi la ele. Pe la prînz vă pomeniţi dorindu-vă concediul. Şi nici nu gândiţi prea departe pentru că aveţi şansa să îl luaţi.

Fecioara

Fecioară – Orice negociere astăzi este sortită eşecului. Cu toate acestea există promisiuni de rezolvare. Orice ciritică se poate întoarce împotriva voastră ceea ce nu vă cade deloc bine. Vă liniştiţi şi intuiţi că lucrurile se vor rezolva. Cei care aţi optat pentru ieşirea la munte sau la mare au fost cei mai inspiraţi. Faptul că v-aţi odihnit şi relaxat, v-a încărcat bateriil

Balanta

Balanţă – Va trebui să puneţi în ordine şi o serie de lucruri acasă. Drumul care urmează să îl faceţi va fi destul de ciudat. Nu vă place că trebuie să alergaţi pe la medici cu cineva mai în vârstă. Asta e, şi noi vom îmbătrâni! Cei care sunteţi în concediu sunteţi cei mai avantajaţi. Încercaţi să aveţi încredere şi în cei de lângă voi.

Scorpion

Scorpion – Nu veţi pleca niciunde. Aveţi destul de multe de pus la punct acasă. Vă veţi surprinde familiile. Nu sunteţi un casnic prin excelenţă, însă veţi dovedi că ştiţi locul fiecărui lucru. Aveţi idei despre cum să redecoraţi căminul. Un prieten are nevoie de ajutorul vostru şi îi veţi întinde mâna de care are nevoie.

Sagetator

Săgetător – Ziua de astăzi poate aduce o schimbare în modul de a gândi o afacere. De asemenea, mari şanse de promovare profesională, vorbesc de cei care aşteaptă acest lucru de ani de zile. Aveţi mare griijă la accidentele legate de apă. Poate fi vorba şi despre un abces dentar sau o lovitură la nivelul capului. Pe de altă parte, s-ar putea să primiţi o ofertă de muncă.

Capricorn

Capricorn – Dimineaţă disputată între tot felul de întâlniri. Un prânz de afaceri de pe urma căruia vă alegeţi doar cu…plata. În sfârşit semnaţi contractul pe care îl negociaţi de atâta timp. Nu cred însă că este momentul să sărbătoriţi victoria. Staţi să vedeţi mai întâi, în ce v-aţi băgat. După amiaza o petreceţi încuiaţi în birou sau bibliotecă.

Varsator

Vărsător – Marşaţi pe pregătirea profesională, veţi avea succes. Traficul la locul de muncă este sub cel norma aşa că aveţi timp să vă concepeţi lucrările sau alte materiale în linişte. Nu vă simţiţi bine, uşoară stare febrilă, indispoziţie. Oboseala începe să-şi arate colţii. Cel mai bun lucru este să staţi în casă, să beţi ceaiuri şi să vă odihniţi.

Pesti

Preferaţi o ieşire cu prietenii ca să vă mai rupeţi de problemele cotidiene. Atenţie la copii, să nu răcească sau să facă febră. Luaţi şi trusa de prim ajutor cu voi. Va fi de ajutor, garantat. Doamnelor aveţi grijă la rinichi, este posibil să se declanşeze o criză pe neaşteptate. Dacă încep durerile, nu mai consumaţi lichide şi îndreptaţi-vă spre cel mai apropiat spital.

Social

Arhiva stiri