HOROSCOP 7 aprilie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – nu ar strica să aveţi ceva mai multă încredere în voi. Relaţiile cu cei apropiaţi sunt destul de încordate. Dacă aveţi examene, încercaţi să nu daţi apă la moară unor discuţii care nu au nici în clin, nici în mânecă cu subiectul. Se cere o schimbare de atitudine şi în plan profesional.

Taur

Taur – crucea în semne cardinale devine chinuitoare mai ales că nici voi nu prea ştiţi ce anume vreţi. Ce vreţi voi nu se poate, ce vor alţii nu vreţi voi. Problematică rămâne starea de sănătate a cuiva mai în vârstă. Fetelor încercaţi să nu vă forţaţi norocul dacă vedeţi că ceea ce vreţi nu iese din prima.

Gemeni

Gemeni – chiar dacă aparent lucrurile par să funcţioneze cum trebuie simţiţi că se petrece ceva într-un plan mai subtil decât capacitatea voastră de a trece dincolo şi vă intrigă că nu ştiţi sigur ce anume se petrece. Totuşi, din punct de vedere financiar lucrurile stau bine şi chiar vă plătiţi datoriile restante.

Rac

Rac – schimbări de imagine la locul de muncă sau vă schimbaţi locul de muncă pe negândite. Lucrurile merg bine în plan profesional, mai ales că bate la uşă şi avansare. Dacă este vorba despre cei care studiază, acestora li se deschide larg poarta oportunităţilor mai ales pe relaţia cu străinătatea.

Leu

Leu – tot cei tineri care studiază sunt avantajaţi fie să-şi găsească un loc de muncă, fie să se transfere la modulul ori facultatea la care doresc. Totuşi, să fie atenţi că o serie de tensiuni legate de aspectul sentimental, de familie, în general, îi face să cedeze nervos când se aşteaptă mai puţin.

Fecioara

Fecioară – norocul nu vă slăbeşte nicio clipă. Parte de lichidităţi este în creştere, comisioanele ajijderea. Cei tineri se înţeleg de minune cu colegii de muncă şi chiar se lasă implicaţi în acţiuni care le satisfac nevoia de afectivitate – sponsorizări, donaţii, acţiuni caritabile ş.a. Unele Fecioare vor pleca în concediu şi bine fac.

Balanta

Balanţă – unele blocaje de afirmare fac ca relaţiile cu colegii sau cu cei din subordine să lase de dorit. Luaţi lucrurile cu calm şi gândiţi-vă că vor veni şi zile mai bune. Cel mai bun lucru pe care îl puteţi face este să plecaţi într-un scurt concediu sau măcar să vă luaţi vreo două zile libere.

Scorpion

Scorpion – nu ştiu cât este vorba despre afaceri, despre noroc sau despre ceva deliberat, dar cu certitudine pentru unii Scorpioni este o perioadă fastă. Posibil însă ca fetele să se confrunte cu mici probleme de sănătate dar dacă respectă spusele medicului va fi OK. Pentru cei care învaţă lucrurile merg ca pe roate.

Sagetator

Săgetător – la voi s-ar putea suspenda unele discuţii sau negocieri pentru încheierea unui contract de muncă. Posibil, ca Săgetătorii vârstnici să se decidă să regleze o serie de probleme juridice de natură financiară pentru a-şi vedea asigurată bătrâneţea. Or veni şi nişte bani pe care aţi mizat de ceva vreme.

Capricorn

Capricorn – foarte dinamică se dovedeşte relaţia de suflet, ca să nu mai spun că reuşiţi să vă desprindeţi de cotidian ca să trăiţi o relaţie nouă, intensă şi acaparatoare, altfel decât toate experienţele trăite până acum. Comunicarea cu persoanele de sex opus este cel puţin amiabilă ca să nu spun că vă încinge fantezia.

Varsator

Vărsător – renunţaţi la unele contracte, dar nu renunţaţi la studii ceea ce este din start o bilă albă. Încrederea pe care o aveţi în voi, ideile neortodoxe dar care îşi dovedesc valabilitatea mai mult decât aţi fi vrut, aprecierea şefilor şi a dascălilor, vă ajută să treceţi peste momentele stresante produse de limita resurselor financiare.

Pesti

Peşti – rezolvaţi şi voi un aspect pecuniar. Discutaţi despre eventualitatea unui nou loc de muncă sau pentru a vă deschide propria afacere. Foarte bine susţinuţi cei care lucrează în domeniul artei. Comunicare vă transformă în parteneri de discuţie fermecători şi dezinhibaţi. Vârstnicii, atenţie la sănătate.

Social

Arhiva stiri