Teatru pentru liceeni – Săptămâna ALTFEL În Culise

Teatru pentru liceeni – Săptămâna ALTFEL În Culise

teatru

Între 7 și 11 Aprilie, Teatrul În Culise îi așteaptă pe liceenii bucureșteni să își petreacă săptămâna ALTFEL la teatru.
”Nu am știut că teatrul este atât de amuzant!” au spus elevii când au ieșit de la unul dintre spectacolele În Culise, în 2013. Anul acesta ne dorim să le arătăm cât mai multor tineri că teatrul independent este un loc în care se pot regăsi, cu spectacole actuale și inovative.

Teatrul În Culise prezintă o gamă variată de spectacole (comedii și tragicomedii) printre care: Imaginează-ți că ești Dumnezeu, Frumoasa călătorie a urșilor panda, Conversatii cu Mafia, Proștii sub clar de lună, Spectatorul condamnat la moarte, Așa se întâmplă cu toți oamenii obișnuiți, Trei piese scurte fără sex.

O parte dintre aceste spectacole sunt programate în intervalul 7-11 Aprilie, de la ora 19:00 sau 20:00, însă, în funcție de opțiunile liceenilor, le putem programa și în timpul zilei. Pentru grupuri de 50 de elevi, vom aplica și o reducere de 25% din prețul biletului.
Informații despre program și spectacole găsiți pe  HYPERLINK „http://inculise.ro” http://inculise.ro, iar dacă doriți o ofertă personalizată ne puteți contacta fie prin email la  HYPERLINK „mailto:teatru@inculise.ro” teatru@inculise.ro.
Vă așteptăm, dragi tineri, să descoperiți un teatru așa cum nu vă așteptați să fie: viu, proaspăt, distractiv și foarte aproape de voi.

Social

Arhiva stiri