HOROSCOP 4 aprilie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Puteţi aplica pentru un proiect la care vă gândiţi de ceva timp şi care are legătură cu comunicarea. Limpezimea mentală vă ajută să vă găsiţi cuvintele potrivite. Preferaţi să porniţi singuri la drum pentru simplul motiv că nimeni nu poate ţine nritmul cu voi. Totuşi v-aş sugera să fiţi atenţi la un posibil parteneriat.

Taur

Taur – Puteţi fi extrem de productivi în plan fizic astăzi, chiar dacă în timp mintea voastră, proiecţia este cu totul diferită. Jupiter se misca prin semnul vostru, aduce dorinţa puternică de a explora, extinde, şi astfel daţi sens experienţelor voastre. Vreţi să simţiţi că trăiţi cu adevărat viaţa.

Gemeni

Gemeni – Jupiter este setat să se armonizeze cu Pluto, iar acest aspect vă poate ajuta în călătoria pe care vreţi să o faceţi sau în planurile de a mai face şcoală pe care le aveţi în minte. Este, de asemenea, un aspect bun pentru consolidarea parteneriatelor, prin intimitate, deşi orice parteneriat ar trebui să ofere şi spaţiu si un anumit grad de libertate.

Rac

Rac – Trăiţi un acut sentiment de „înapoi la realitate” şi totuşi nimeni şi nimic nu sugerează acest lucru. Fie sunteţi îngrijoraţi cu privire la viitorul vostru, fie vă simţiţi vinovat pentru ceva din trecut. Cu Mercur in sectorul banilor, aceştia sunt în pericol de a fi risipiţi uşor aşa că ţineţi cont, nu e cel mai bun moment pentru a face o achiziţie mare.

Leu

Leu – Aveţi toate atuurile şi toată energia necesară pentru realizarea profesională pe care o doriţi. In mod ironic, chiar dacă nu vă doriţi recunoaştere pentru ceea ce faceţi acum, şi nu faceţi ceea ce faceţi pentru recompense, mai mult ca sigur veţi fi remarcaţi. Concentraţi-vă pe chestiuni practice şi luaţi în considerare noi modalităţi pentru a vă spori securitatea personală.

Fecioara

Fecioară – cu siguranţă emoţiile voastre sunt mai stabile astăzi şi aveţi capacitatea să vedeţi, probabil, imaginea de ansamblu a situaţiei precum şi calea care o aveţi de urmat. Luaţi munca în serios şi spre sfârşitul zilei veţi avea convingerea că aţi făcut ceea ce trebuia să faceţi.

Balanta

Balanţă – nu vă vine să credeţi cât sunteţi de sensibili azi, mai ales că toate parcă s-au adunat în capul vostru. Astăzi puteţi finaliza planurile legate de şcoală sau de vacanţă. Simţiţi că sunteţi sprijiniţi şi este un sentiment destul de ciudat dacă ne gândim la Saturn care se tot flendură prin semnul vostru.

Scorpion

Scorpion – Stăpânul vostru, Pluto, este foarte aproape de a forma un aspect tensionat cu expansivul Jupiter, iar acest lucru nu este de bun augur pentru propriile voastre sentimente precum şi pentru cei care au intrat în parteneriate acum. Daţi o mai mare importanţă discuţiilor pe care le aveţi mai ales dacă acestea vizează viitorul.

Sagetator

Săgetător – Este o zi în care puteţi face front comun cu ceilalţi pentru materializarea unui proiect. Stăpânul vostru, Jupiter, se îndreaptă spre un aspect tensionat cu Pluton,cu Soarele si cu Venus iar acest lucru nu este un semn bun pentru profesie şi pentru banii voştri. Condiţiile sunt de compensare aşa că sunteţi motivaţi să vă concentraţi pe ceea ce faceţi.

Capricorn

Capricorn – Este o zi excelentă pentru a veni cu o nouă strategie sau un plan legat de carieră sau de sănătate. O afacere nouă sau un proiect pe care îl iniţiaţi acum mai mult ca sigur este viabil pe termen lung, şi sunt puţin şanse să vă piară interesul faţă de acestea pre curând. Sunt avantajate planurile de vacanţă!

Varsator

Vărsător – Astăzi va trebui să faceţi ordine prin planurile voastre şi chiar să stabiliţi o listă de priorităţi pentru ca acestea să meargă mai bine. Este un moment excelent să valorificaţi un hobby astăzi, de exemplu. Latura practică a eforturilor voastre este că veţi fi remarcaţi de oameni care vă pot da o mână de ajutor.

Pesti

Peşti – Aveţi foarte multe lucruri de făcut astăzi şi dispuneţi şi de energia necesară ca să le finalizaţi mai ales dacă este vorba despre proiecte pe termen lung. Veţi constata că valoarea o dă însumarea eforturilor mici ca să obţineţi lucruri cu adevărat bune. Dacă vreţi un moment de respirație, lăsaţi-vă partenerii să preia pentru un timp frâiele.

Social

Arhiva stiri