Seether si Awolnation @ Blaj aLive 2014 Campia Libertatii

Seether si Awolnation @ Blaj aLive 2014  Campia Libertatii
Pe Campia Libertatii, in zilele de 7 si 8 iunie 2014 va avea loc o mare adunare a indragostitilor de muzica, libertate si festivaluri senzationale. Blajul, „mica Roma a Transilvaniei”, devine centrul atentiei generale si prinde viata la Blaj aLive: doua zile de concerte si activitati recreationale organizate pentru a incanta peste 10.000 de participanti cu suflet tanar. Awolnation si Seether, invitatii speciali din acest an, aterizeaza pentru prima data in Romania direct pe Campia Libertatii.
Dupa mai bine de o decada de activitate si cinci albume lansate, Seether a demonstrat ca este una dintre cele mai consistente, versatile, ambitioase si de succes trupe de post grunge si rock alternativ din lume. Cu milioane de albume vandute, premiati cu discuri de aur si platina si cu un total de 11 melodii ce s-au clasat pe locul 1 in topurile mondiale, Seether este headlinerul de sambata pe scena Blaj aLive.
Duminica, pe 8 iunie, Blaj aLive prezinta Awolnation, proiectul care a luat pe sus industria muzicala când si-a facut aparitia in anul 2009. Formatia abordeaza ca gen muzical rock-ul electronic, alternativ si indie, depasind 150 de milioane de vizualizari pe Youtube pentru cel mai de succes single al lor, Sail.

Citeste mai mult pe: Musicnights.ro

Social

Arhiva stiri