HOROSCOP 1 aprilie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Posibil să aflaţi de venirea pe lume a unui copil. Starea sufletească nu este ea prea strălucită, dar vă ajută să depăşiţi momentele critice. Un drum cu realizări. Poate câştigaţi o excursie sau vă alegeţi cu o deplasare din care să câştigaţi ceva. Totuşi încercaţi să nu vă lăudaţi prea mult că nu ştiţi cine v-o coace.

Taur

Taur – Simţiţi pe pielea voastră ce înseamnă să nu ştii să-ţi administrezi bugetul pentru că vă veţi trezi la sfârşit de săptămână că nu aveţi bani. Veţi descoperi farmecul de altă dată al statului în familie. Dacă totuşi ieşiţi, nu vă bazaţi pe ajutorul prietenilor. Idei pentru cum să vă decoraţi căminul, dar aveţi grijă să nu intraţi în dispută cu partenerul pentru cheltuiala pe care o vreţi.

Gemeni

Gemeni – Decizia de a nu vă amesteca în problemele şefilor este bună. Încercaţi să aplanaţi lucrurile în jurul vostru. Unii colegi nu prea au chef de muncă şi vă îngrozeşte ideea că aveţi o zi întreagă la dispoziţie. Boala unei femei, disputele pentru o moştenire, toate parcă s-au adunat să vă facă zile fripte azi. Cu legea nu este de glumit aşa că volens-nolens tot la Tribunal veţi ajunge.

Rac

Rac – Parcă vă mai vin boii acasă. V-aţi liniştit şi ştiţi ce aveţi de făcut. Nu amânaţi lucrurile pentru că tot acolo se va ajunge. Spuneţi lucrurilor pe nume fără a deveni însă violenţi. Familia are încredere în voi şi nu vreţi să dezamăgiţi, iată măcar un motiv ca să nu vă daţi bătut. Aveţi grijă la sănătatea unuia dintre părinţi. Fiţi atenţi la ce spuneţi şi la ce promiteţi.

Leu

Leu – Posibil să apară o serie de cheltuieli neprevăzute de strictă necesitate. Nu intraţi în dispute. Evitaţi investiţiile, mai ales cele funciare. Posibil să treceţi la renovări masive în casă. Spre seară vă faceţi planuri de concediu. S-ar putea să intraţi în contradicţie cu planurile partenerei/lui. Primiţi vizita unui prieten din străinătate, eveniment care vă va însenina ziua.

Fecioara

Fecioară – Prietenul căruia i-aţi împrumutat nişte bani este de negăsit lucru care vă mâhneşte. Tensionează relaţiile şi acasă şi poate izbucni în orice clipă cearta. Posibilă cheltuială şi pentru sănătatea unui copil. Încercaţi să luaţi lucrurile cum sunt. Sunteţi blocaţi din toate direcţiile. Nu aveţi ce să faceţi. Şi la serviciu este acalmie dar atmosfera de linişte este una înşelătoare. Nu sunt agreate cheltuielile.

Balanta

Balanţă – Vă gândiţi la o achiziţie pe care o doriţi de foarte multă vreme dar nu aţi avut banii necesari să o cumpăraţi. Ceva vă reţine totuşi de la o asemenea cheltuială. Încă o dovadă că la Balanţe prevalează instinctul de supravieţuire. Agreaţi ideea unui nou şef mai ales că sunteţi printre cei care îl susţin.

Scorpion

Scorpion – Cheltuielile fără justificare vă înfurie, în prima parte a dimineţii. Ieşiţi la o întâlnire, apoi, şi vă destindeţi realizând cât de norocoţi sunteţi, ceea ce naşte dorinţa de a fi pe cont propriu. Planurile voastre au succes. Sunteţi creativi, vedeţi realitatea de dincolo de cuvinte, un atuu care vă scoate în evidenţă. Să fie oare de vină apropaierea sfârşitului de săptămână.

Sagetator

Săgetător – Rezolvaţi o problemă care ţine de taxe şi de impozite. Discutaţi despre posibilitatea cumpărării unor bunuri electrocasnice, în rate. Unele discuţii în contradictoriu cu mama sau cu bunica, numai bine ca să plecaţi la serviciu un pachet de nervi. Încercaţi să nu spuneţi nimic căci aveţi tendinţa de a spune ce nu trebuie.

Capricorn

Capricorn – Foarte bine susţinută încrederea în sine şi creativitatea. Capricornii aflaţi la început de drum vor fi foarte interesaţi de tot ceea ce este nou. Foarte bătăioase se dovedesc doamnele din sport. Şasele de promovare cresc cu menţiunea că dacă ieri erau avantajaţi toţi Capricornii, astăzi sunt avantajate în mod special, femeile. În familie cresc tensinile între părinţi şi copii.

Varsator

Vărsător – O serie de discuţii, o reevaluare a contractului de muncă, o reactualizare a ideilor voastre, numirea pe un post care v-a fost promis, totul este posibil astăzi. Încercaţi să analizaţi totul la rece. Nu aveţi prea mult timp la dispoziţie, ca să vă gândiţi ce alegeţi, dar asta nu înseamnă să vă aruncaţi cu capul înainte fără să ştiţi pe ce teren jucaţi.

Pesti

Peşti – Orice negociere, începe mai întâi cu o dispută, abia apoi ajungeţi la numitorul comun. Uni pot pierde susţinerea, alţii, dimpotrivă găsesc susţinători. Încercaţi să nu semnaţi acte patrimoniale astăzi. Se repune pe tapet o greşeală de acum câteva luni. Scopul este de a vă împiedica ascensiunea. Numai că recunoscând cu francheţe gafa vă ridicaţi mingea la fileu spre necazul unora. Bugetul este echilibrat.

Social

Arhiva stiri