HOROSCOP 29 martie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – norocul astăzi vine dinspre propunerea unei prietene care este convinsă că puteţi da mai mult decât arătaţi. Dovediţi-i că nu se înşeală. Foarte bună comunicarea dar şi dorinţa voastră de a ştii mai mult şi brusc, deodată, simţiţi dorinţa imperioasă de a pune mâna pe o carte şi să ignoraţi televizorul.

Taur

Taur – şi la voi adie a intelectualitate, v-aţi săturat de ştiri controversate, de politică şi de tot, vreţi altceva, vreţi să mai simţiţi acel imbold din adolescenţă şi să vă identificaţi cu eroii unei cărţi iubite. Posibil ca şi apropierea week-end-ului să genereze nevoia de altceva decât de muncă.

Gemeni

Gemeni – şi pe voi trigonul în semne de aer vă exaltă. De astă dată, sunt vizaţi Gemeni de vârstă mijlocie, cei care simt că trebuie să schimbe ceva în viaţa lor şi nu ştiu ce, cei care nu se mai simt bine în pielea lor şi vor altceva. Cred că este timpul să începeţi prin a vă schimba pe voi înşivă, renunţaţi la lucrurile vechi pentru cele noi.

Rac

Rac – ideea de a pleca după ce terminaţi orele sau serviciul undeva în afara oraşului, nu este rea. Prieteni vechi vă bat la uşă, numai bine să retrăiţi momentele frumoase din adolescenţă şi tinereţe. Posibil ca unii dintre voi să se pregătescă de un examen care să finalizeze un ciclu de educaţie şi îl vor susţine cu succes. Nu trebuie decât să aibă încredere în ceea ce fac.

Leu

Leu – plecaţi la un drum şi este unul cu foloase după cum o arată trigonul în semne de pământ. Posibil să rezolvaţi un aspect care ţine de o moştenire sau care vizează bunurile patrimoniale pe care încă nu le-aţi legaşita. Posibil să câştigaţi un proces nu datorită avocatului cât prezenţei voastre de spirit.

Fecioara

Fecioară – taman pe când ziceam că vă liniştiţi, lucrurile se tensionează iar. Şi asta datorită faptului că nu ştiţi să vă apropiaţi de cei din subordine sau colegii cu care lucraţi. Tot timpul vreţi să dovediţi că ştiţi mai bine decât ceilalţi ce este de făcut chiar dacă nu aveţi întotdeauna dreptate şi de aici problemele.

Balanta

Balanţă – pentru voi chestiunea de imagine publică devine o adevărată obsesie. Nu vă fabricaţi imaginea, lăsaţi-i pe oameni să vă descopere aşa cum sunteţi şi aveşi mai multe de câştigat. Posibil să semnaţi un contract sau alte hârtii oficiale care să vă centreze pe o direcţie de mult visată.

Scorpion

Scorpion – nu semnaţi niciun act şi v-aş sugera să amânaţi orice negociere, orice examen, orice lucrare, astăzi. Sunteţi prea flambaţi şi nu o să reuşiţi decât să îi iritaţi şi pe ceilalţi spre dezavantajul vostru. Dinamismul vostru este benefic pentru o ieşire în forţă, o drumeţie, altceva decât să munciţi cum faceţi de obiecei.

Sagetator

Săgetător – vă lingeţi rănile, ca spun aşa, dar în acelaşi timp s-ar putea să jubilaţi pentru că rezolvaţi problema cu proiectul care vă este acceptat, vă vine rambursarea pe care o aşteptaţi, susţinerea cuiva cu putere vă fortifică şi vă face să acceptaţi să mergeţi mai departe. Va fi bine.

Capricorn

Capricorn – parcă reuşiţi să vă adunaţi şi să puneţi lucrurile în ordine, chiar dacă nu aşa cum vreţi voi. Vă concentraţi greu, disensiunile cu partenera/ul nu fac decât să pună sare pe rană, aşa că veţi căuta să staţi cât mai mult pe la serviciu în loc să încercaţi să găsiţi soluţia vindicativă. Şi aici aţi putea pierde!

Varsator

Vărsător – vă urniţi greu dar veţi face drumul care trebuie făcut. Ideea de a scrie sau de a repune pe tapet proiecte abandonate cotinuă să fie vie în sufletele voastre şi veţi face tot posibilul la acest sfârşit de săptămână să dovediţi de ce vi se spune că sunteţi oameni surprinzători, idealişti şi cu o viteză de reacţie demnă de invidiat.

Pesti

Peşti – se pare că la problemele din familie au contribuit sau contribuie şi aşa zişi prieteni. Cred că este cazul să puneţi punct şi să analizaţi unde greşiţi. Încercaţi să nu aruncaţi toată vina în cârca partenerei/ului pentru că nu aveţi dreptate. Nu vă fofilaţi pentru că s-ar putea că ieşirea la lumină să fie mai neplăcută decât joaca de-a baba oarba.

Social

Arhiva stiri