HOROSCOP 28 martie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – cei tineri ar putea să-şi întregesacă destinul profesional, eveniment cu care nu se vor mai întâlni prea curând sau poate chiar deloc în această viaţă. Unele cheltuieli pentru sănătate. Ideea schimbării locaţiei sau a emigrării rămâne doar o idee. Mai bine vedeţi ce faceţi la serviciu.

Taur

Taur – destul de problematică relaţia cu colegii de serviciu, în sepecial cu cei în vârstă. Cel mai bine este să nu intraţi în polemici şi nici în conflicte. Nici acasă lucrurile nu stau prea strălucit, nu vă simţiţi bine, voi sau cineva din familie, şi această stare mohorăşte întreaga atmosferă.

Gemeni

Gemeni – dacă se dispută un divorţ astăzi aveţi toate şansele să îl pierdeţi. Această separare ar putea fi greşeala vieţii voastre. Încercaţi să vedeţi ceva mai mult decât propriul vostru interes, dincolo de cuvinte şi de sentimente, în dimenesiunea palpabilă a realităţilor imediate. Tinerii pot găsi de lucru.

Rac

Rac – omniprezenţa Trecutului nu face decât să vă irite şi chiar să anuleze orice tentativă de restaurare a vechilor sentimente. Preocuparea pentru starea de sănătate a cuiva în vârstă din familie este astăzi pentru voi literă de lege. Totuşi, fapt îmbucurător, relaţia de cuplu se calmează.

Leu

Leu – tinerii rămân preferaţii săptămânii, chiar şi adulţii cu condiţia să fie punctuali, clari şi la obiect atunci când doresc ceva sau când pornesc să facă ceva. Nelinişte provoacă şi la voi, sănătatea cuiva din familie, doar că aici este vorba despre copii şi nu despre vârstnici. Blocaje de comunicare.

Fecioara

Fecioară – promovarea bate la uşă şi satisface nevoia voastră de afirmare ca să nu mai spun de orgoliu şi vanitate. Tinerii sunt avantajaţi să negocieze şi să primească maşină de serviciu sau maşina familiei ca să facă un transport misterios, numai de ei ştiut. Vârstnicii se pot confrunta cu probleme biliare.

Balanta

Balanţă – Discuţii, negocieri, planuri…lucruri pe care le puneţi apoi pe hârtie, singuri, în liniştea nopţii. Cei care învaţă au deprins obiceiul de a-şi planifica materia şi totuşi se pot plânge de stări de oboseală şi de insomnii. Dorinţa de a rezolva şi problemele partenerei/ului de cuplu se loveşte parcă de un zid.

Scorpion

Scorpion – se adună norii. Relaţia cu fiul sau fiica ce studiază undeva la drum se tensionează brusc. Nu înţelegeţi nevoia lor de a cheltui după cum ei nu înţeleg zgârcenia voastră. Tinerii pot avea satisfacţii de pe urma realizărilor de la locul de muncă, iar fetele să fie atente să nu lovească maşina sau să nu le fie spart autoturismul.

Sagetator

Săgetător – foarte bine susuţinuţi cei care studiază, în special studenţii. Maturii pot discuta sau semna acte, chiar contracte pentru viitoare proiecte. Vârstnicii se plâng de dureri de oase dar şi de varii dermatite. Tinerii angajaţi au ocazia să demonstreze că nu întâmplător fac ceea ce fac.

Capricorn

Capricorn – adulţii şi vârstnicii par să facă un pact cu beneficii de ambele părţi spre disperarea copiilor sau a nepoţilor. Tinerii angajaţi sunt foarte prinşi cu onorarea angajamentelor, ca să nu mai spun să cunt îndrăgostiţi până peste cap. Fetele vor cunoaşte pe cineva care le va schimba viaţa în bine şi nu este vorba despre iubire.

Varsator

Vărsător – crucea în semne cardinale vă cam împinge la prostii. Spuneţi una şi faceţi alta, promiteţi una şi vă treziţi făcând altceva. Maturii sunt avantajaţi să plece la un drum sau într-o excursie unde, spre liniştea lor, vor cunoaşte pe cineva şi viaţa lor va lua o altă turnură. Vin banii din varii surse.

Pesti

Peşti – sunteţi decişi să luaţi lucrurile de la zero chiar şi singuri dacă partenera/ul nu vor să vi se alăture. Fungind nu scăpaţi de probleme, dimpotrivă le accentuaţi. Nu ar strica o discuţie cu cineva apropiat vis-a-vis de stările voastre interioare. Un sfat bun poate fi binevenit oricând.

Social

Arhiva stiri