Cum reuşeşte o pisică maestră în evadări să scape dintr-o cuşca încuiată

Motanul Chamallow a fost poreclit „regele evadărilor”, datorită abilităţii sale de a ieşi în fiecare noapte dintr-o cuşca în care era ţinut, la o clinică veterinară din Marsilia, Franţa.

cuşca

Chamallow, adoptat de personalul clinicii veterinare, i-a uimit pe toţi prin măiestria cu care evada, în fiecare noapte, din cuşcă; nimeni nu ştia cum reuşeşte, până când misterul a fost elucidat plasând o cameră video în faţa cuştii.

„Regele evadărilor” a devenit faimos după ce clipul video care îl înfăţişează ieşind din cuşca încuiată a fost vizualizat de peste 1 milion de ori pe YouTube.

Cei care lucrau la clinica veterinară rămâneau perplecşi de fiecare dată când îl găseau pe Chamallow afară din cuşcă, dimineaţa, deşi fusese încuiat în cuşcă în seara precedentă.

Ca măsură de precauţie, au prevăzut cuşca cu o încuietoare mai zdravănă, ceea ce ar putea pune capăt evadărilor miraculoase ale lui Chamallow.

Din păcate pentru Chamallow, zilele lui ca felină Harry Houdini sunt numărate, după ce personalul a adăugat un șurub suplimentar pentru blocarea lui, ceea ce face imposibilă scăparea pentru el.

Social

Arhiva stiri