HOROSCOP 23 martie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – astăzi gospodăriţi pe la casa bunicilor sau căsuţa pe care o aveţi la ţară. Munca în aer liber vă prinde bine chiar dacă este înnorat. Sunteţi în elementul vostru atunci când trebuie să organizaţi şi să dirijaţi.

Taur

Taur – răcelile bat la uşă, cu tusee acuta, stări de vomă, dureri musculare şi febră cum rar faceţi. Poate este mai bine aşa ca să realizaţi cât este de importantă familia. Alţii petrec alături de cei dragi şi se simt foarte bine.

Gemeni

Gemeni – Nici duminica nu vă abțineți de la făcut bani. Acum, eu ştiu că voi sunteţi atipici, acţionaţi aparent legilor hazardului, dar chiar şi astăzi să vă gândiţi la cum să cheltuiţi mi se pare prea de tot. Mai respiraţi, mai respiraţi…

Rac

Rac – un week-end cu prietenii, măcar astăzi, nu? Discutaţi, povestiţi, faceţi planuri, vreţi să scăpaţi de probleme, găsiţi soluţii…Doamne, de ce nu o-ţi fi voi aşa şi peste o săptămână?! Dureri de oase.

Leu

Leu – domanelor, atenţie la răceli nu de alta, dar parcă, parcă vă văd umblând pe la medic, luni. Posibil să faceţi schimbări de casă, de mobilier şi atunci aveţi grijă la greutaţi, cu spatele vostru sensibil, nu prea e bine să ridicaţi.

Fecioara

Fecioară – nu ştiu cât vă avantajează statul acasă, cred că cel mai bun lucru pe care îl puteţi face este să ieşiţi să vă mai limpeziţi mintea şi ideile că aveţi destule. Poate aşa prindeţi curajul să spuneţi şi lucrurilor pe nume.

Balanta

Balanţă – nu este momentul de bilanţuri casnice, puneţi mâna şi schimbaţi dacă vreţi să schimbaţi ceva, dacă nu, nu mai încurcaţi lumea cu sugestiile voastre. Începeţi să deveniţi enervanţi ceea ce nu e deloc bine!

Scorpion

Scorpion – la voi se mai îmbunează treaba, cu condiţia să nu mai faceţi bot pentru orice. Indiferent ce dicizie se va lua la serviciu nu comentaţi şi nici nu povestiţi acasă ce s-a petrecut. Este o capcană pentru cât de bine ştiţi să vă ţineţi gura.

Sagetator

Săgetător – o zi în care puteţi dovedi cât sunteţi de binedispuşi când vă preocupaţi de gospodărie. Vă plac lucrurile casnice dar din nefericire, la fel de repede vă plictisiţi. Găsiţi ceva de făcut, că se poate.

Capricorn

Capricorn – se pare că pentru voi nu este duminică altfel nu-mi explic de ce vorbiţi numai despre bani şi despre câştiguri. Obsesia pentru aspectul material al vieţii nu înseamnă nimic bun.

Varsator

Vărsător – vă lingeţi rănile pentru problemele pe care vi le-au produs nişte Lei. Cel mai bine este să le retrageţi atribuţiile şi să le daţi altcuiva, de încredere. Pe de altă parte aveţi grijă, la rinichi.

Pesti

Peşti – şi voi jucaţi astăzi în deplasare, undeva la ţară sau la rude. După prânz însă vă veţi întoarce acasă pentru că vreţi să vă odihniţi. De mult nu aţi mai simţit atât de acut nevoia de odihnă!

Social

Arhiva stiri