HOROSCOP 22 martie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Rezolvaţi ceea ce părea de nerezolvat pentru familie, fapt care va atrage mulţumirea acesteia, nu trebuie decât să ştiţi să mulţumiţi pe fiecare în felul său. Stimularea stimei de sine şi temperarea ieşirilor explozive se pare că dau roade.

Taur

Taur – fiind sâmbătă ar putea fi un moment bun pentru studiu – apreciaţi în termeni reali vechile metode de învăţare.  Mai mult ca sigur, acesta este un moment minunat de a vă disciplina mintea prin studiu, educaţie sau scris. Resursele interioare şi emoţiile sunt accentuate mai ales, spre seară. 

Gemeni

Gemeni – Cel mai fragil în acest moment se pare că este sectorul comunicării. Fie nu aţi înţeles că trebuie să schimbaţi ceva în felul de a transmite şi de a cere, fie v-aţi blocat într-o dimensiune morală pe care o credeţi de nesurmontat şi blocaj rămâne.

Rac

Rac – Dinamismul vostru astăzi este benefic pentru o ieşire în forţă, o drumeţie, altceva decât să munciţi cum faceţi de obiecei. Parcă reuşiţi să vă adunaţi şi să puneţi lucrurile în ordine, chiar dacă nu aşa cum vreţi voi. Vă concentraţi greu, disensiunile cu partenera/ul nu fac decât să pună sare pe rană.

Leu

Leu – Sunteti un exemplu pentru ceilalţi pentru felul în care eliminaţi părţile emoţionale ale unei situaţii şi vă ocupaţi doar de negocieri de afaceri. Se pare însă că această atitudine vă ajută să găsiţi răspunsurile de care aveţi nevoie. Dacă este necesar, acesta este momentul să vă împăcaţi cu toată lumea.

Fecioara

Fecioară – Consilierea financiară sau întocmirea propriei balanţe de venituri şi cheltuieli vă consumă ceva timp, dar în final veţi avea perspectiva clară asupra bugetului propriu şi veţi şti şi ce anume trebuie să reechilibraţi sau să cheltuiţi pentru a rezolva şi problemele de acasă.

Balanta

Balanţă – Faceţi mişcare, sport – plimbări lungi, ciclism, consumaţi-vă energia fără a forţa lucrurile şi să faceţi vreo febră musculară. Aţi putea face unele cumpărături din târgurile săptămânale de antichităţi. Relaţiile cu sexul opus ar trebui să meargă strună. Vă surprinde că cei din familie au ceva cu voi.

Scorpion

Scorpion – Destul de multe provocări care vă pune imaginaţia la lucru şi cere ceva efort în relaţiile cu partenera/ul aşa că faceţi tot posibilul şi fiţi deschişi, generoşi şi iubitori. Orgoliul vă poate împiedica să obţineţi ceea ce vă doriţi, este ca şi cum v-aţi lovi cu capul de un zid nevăzut.

Sagetator

Săgetător – Ideea de a pleca după ce terminaţi orele sau serviciul undeva în afara oraşului, nu este rea. Foarte bună şi comunicarea dar şi dorinţa voastră de a ştii mai multe şi brusc, deodată, simţiţi dorinţa imperioasă de a pune mâna pe o carte şi să ignoraţi televizorul.

Capricorn

Capricorn – Nu vă forţaţi norocul într-o chestiune de autoritate, dacă aţi trecut pe roşu sau aţi depăşit linia continuă recunoaşteţi altfel riscaţi să daţi nas cu rigorile legii. Acţiunile voastre din trecut pot avea repercusiuni neplăcute exact asupra persoaneli pe care o iubeşti.

Varsator

Vărsător – Evitaţi călătoriile lungi, mai ales cele cu avionul, a studiilor – nu cumva să susţineţi o lucrare siguri de reuşită şi când colo să se dovedească un mare fiasco, a credinţelor şi a concepţiilor filosofice – puteţi descoperi o altă faţetă a credinţei sau o nouă doctrină filosofică. Sunt favorizate asigurările de viaţă!

Pesti

Peşti – fiind sâmbătă, în prima parte a zilei veţi fi la serviciu sau la şcoală, iar după amiaza acasă, la treburile gospodăreşti. Şi cu Luna în domiciliu, cu toate problemele pe capul vostru destul de rapid veţi reuşi să le echilibrezi. Numai că după o asemenea discuţie riscul de a face o criză de stomac este foarte mare aşa că mai bine lasă de la tine.

Social

Arhiva stiri