Despre natură, frumusețe și recunoștință

Într-o lume în plină viteză ne rămâne din ce în ce mai puțin timp pentru a ne bucura de natură și pentru a-i contempla frumusețea și înțelepciunea. Însă știm cu toții cât de relaxante și terapeutice sunt „pauzele” de la rutină și cât de necesare sunt pentru a experimenta renașterea odată cu natura, mai ales acum când primăvara a îmbrăcat-o în straie noi.
Louie Schwartzberg este regizor, producător și director de imagine, dar mai ales este un artist care a reușit să observe conexiuni subtile între natură și oameni. De aceea m-am gândit să dau mai departe astăzi minunatul său discurs în care ne vorbește despre natură, frumusețe și recunoștință. Veți întâlni în acest video și cuvintele călugărului benedictin David Steindl-Rast – o meditație pe tema gratitudinii pentru fiecare zi de viață. Vizionare plăcută!

Despre natură și mesajele ei există ceva și aici (link) și aici (link). Iată și un bonus muzical aici (link) – în cazul în care nu l-ați văzut până acum trebuie neapărat 😀 – merită chiar revăzut pentru inspirație…

Dacă ai ajuns aici pentru prima dată, îți urez bun venit! Poți găsi subiecte care să-ți placă utilizând listele „Articole recomandate”, „Resurse video” sau lista cuvintelor cheie – din coloana din dreapta.

zile cu pace și senin

😀

Citeste mai mult pe: Adinaamironesei.blogspot.com

Social

Arhiva stiri