HOROSCOP 21 martie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Beerbec – Aveţi o multime de lucruri de făcut, ca să nu mai spun de energie. De mult nu v-aţi mai simţit atât de bine în pielea voastră. Descoperiţi că o atitudine pozitivă este tot ce aveaţi nevoie pentru a vă fi bine. De asemenea, sunteţi fericiţi că vă puteţi ajuta prietenii. Odihniţi-vă şi mâncaţi cât mai sănătos.

Taur

Taur – Vă evaluaţi atât gradul de independenţă cât şi rezervele de libertate pe care le aveţi şi constataţi relaţia nu este tocmai ceea ce aţi avea nevoie pentru simplul motiv că vă sufocă. Cu toate acestea ați putea realiza că atât dezvoltarea personală cât şi cariera depind de modul în care vă ajută dragostea.

Gemeni

Gemeni – Cam încărcată casa comunicării pentru voi, nu reuşiţi să vă puneţi de acord cu o femeie, vi se pare că toată lumea are ceva cu voi şi de aici indiferenţa,detaşarea cu care vă desprindeţi din ceea ce până mai ieri părea un lucru sigur. Cu toată lumea comunicaţi foarte bine numai când se pune problema să vorbiţi cu iubita/u nu mai ştiţi să o faceţi.

Rac

Rac – Posibil să rezolvaţi un aspect care ţine de o moştenire sau care vizează bunurile patrimoniale pe care încă nu le-aţi legalizat. Nu vă fabricaţi imaginea, lăsaţi-i pe oameni să vă descopere aşa cum sunteţi şi aveţi mai multe de câştigat. Posibil să câştigaţi un proces nu datorită avocatului cât prezenţei voastre de spirit.

Leu

Leu – Să nu vă fie teamă de sugestiile pe care le daţi. Lucraţi cu imaginaţie şi cu dragostea, asta este important. Aveţi imaginaţie şi sunteţi pur şi simplu este o explozie de creativitate spre surprinderea multora. De asemenea, aveţi capacitatea de a exprima clar şi concis ceea ce vreţi de la colegi sau de la cei în subordine.

Fecioara

Fecioară – Creativitatea voastră va fi un cadru de desfăşurare a evenimentelor excelent şi vă va ajuta să vă atingeţi scopurile. Un prieten sau un membru al familiei ar putea avea nevoie de sfatul vostru. Vedeţi calea care o aveți de urmat şi faceți alegerile corecte. Este bine că puteți să păstrați echilibrul în tot ce faceți.

Balanta

Balanţă – Relaţiile sunt tensionate şi la serviciu şi în familie. La serviciu în niciun caz că vă vor lua şefii la ochi, poate la piaţă – un spaţiu public, pentru că tot vrea familia să faceţi aprovizionare. Seara, petreceţi cu prietenii, va fi o seară relaxantă pe care nimic nu o va putea tulbura.

Scorpion

Scorpion – Relaţii armonioase din cauza unui sentiment interior de calm şi echilibru. Vă imprimă, în acelaşi timp, un puternic impuls de a acţiona şi de a cere ceea ce vi se cuvine, indiferent de ce cred ceilalţi despre voi. Atenţie însă, aveţi o părere atât de bună despre voi încât riscul de a cădea în propria voastră capcană este foarte mare.

Sagetator

Săgetător – Cred că este cazul să puneţi punct şi să analizaţi unde greşiţi. Încercaţi să nu aruncaţi toată vina în cârca partenerei/ului pentru că nu aveţi dreptate. Nu vă fofilaţi pentru că s-ar putea că ieşirea la lumină să fie mai neplăcută decât joaca de-a baba oarba.

Capricorn

Capricorn – Problemele legate de lucrurile lumeşti nu reaclamă neapărat atenţie cât un anume tip de interes. De fapt, totul pare să se învârtă în jurul noţiunii materiale de cămin. Dacă lucraţi cu publicul sau în transportul în comun, astăzi veţi comunica foarte bine cu oamenii. Ştiţi foarte bine că incertitudinea, de regulă, duce la stagnare.

Varsator

Vărsător – Mercur sugerează să fiți atenţi la ce spuneți sau ce declaraţii faceți pentru că s-ar putea întoarce împotriva voastră. Poate fi vorba despre taxe, impozite, venituri sau propunerile pe care le fac să stârnească valuri de discuţii.

Pesti

Peşti – Feriţi-vă de tendinţa de a vă comporta exagerat, pentru că inerţial veţi fi omul extremelor, ceea ce nu este bine deloc dacă ne gândim la câte sunt de rezolvat si la ce trebuie sa finalizati,mai ales că date-line-ul lucrării bate la ușă,indiferent cât vi se pare de inadecvat acest lucru.

Social

Arhiva stiri