HOROSCOP 19 martie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Atenţie că astăzi puteţi da în gropi cu deciziile pe care le luaţi. Cel mai probabil, timp pentru a prinde la rece, pentru a primi trecut cu vederea, găsiţi-vă ignorate. De energie este scăzut, iar eforturile sunt mult mai ineficient decât de obicei – fie împinge de două ori cât de tare sau de a lua o zi liberă şi aşteptaţi pentru îmbunătăţire. Vei fi din nou în stil, în cel mai scurt timp.

Taur

Taur – Aseară v-aţi răsfăţat mai mult decât trebuia şi în această dimineaţă vă resimţiţi. Astăzi câştigul profesional se va realiza prin capacitatea voastră de a da un sens calităţii. Spre seară veţi lua magazinele în picioare pentru a vă mai cumpăra niscai de-ale îmbrăcăminţii. Nu fiţi economi, cum aveţi obiceiul, pentru că impresia va fi una deplorabilă, mai ales că vreţi să faceţi impresie.

Gemeni

Gemeni – Comunicaţi foarte bine numai când se pune problema să vorbiţi cu iubita/u nu mai ştiţi să o faceţi. Este segmentul cel mai provocator şi cel mai provocat. Un alt segment important este intimitatea unde s-ar putea să aveţi rateuri spre dezamăgirea partenerei/lui. Provocările pentru vin dinspre felul în care ştiţi să exploataţi segementul afectiv.

Rac

Rac – Prieteni vechi vă bat la uşă, numai bine să retrăiţi momentele frumoase din adolescenţă şi tinereţe. Încercaţi să nu aruncaţi toată vina în cârca partenerei/ului pentru că nu aveţi dreptate. Nu vă fofilaţi pentru că s-ar putea că ieşirea la lumină să fie mai neplăcută decât joaca de-a baba oarba.

Leu

Leu – Aveţi şi sprijinul celor din jur aşa că…treceţi la acţiune! Fiţi veseli, optimismul vostru îi poate face fericiţi pe unii. Visele, viziunile şi idealurile voastre intime, urmează un soi de ghid interior dar pot fi calea prin care să se materializeze ambiţiile voastre. Seara o petreceţi cu prietenii.

Fecioara

Fecioară – Oamenii vă descoperă valoarea prin calitatea cu care reuşiţi să prezentaţi lucrurile dar şi pentru ideile voastre. Vă veţi bucura din plin nu doar de succes dar şi de acea mulţumire interioară pe care de multe ori nu ştiţi unde să o căutaţi. Stare generală bună şi sentimentul acut de armonie face ca ziua de astăzi să fie caracterizată drept una din perioadele acelea fericite.

Balanta

Balanţă – Dimneaţa veţi fi la muncă sau în biblioteca şcolii ori a universităţii, deşi v-aţi dori enorm să leneviţi undeva la soare cu o mâncărică bună pe masă. Sunt favorizate noile cunoştinţe, noii prieteni, mai ales că şi atitudinea voastra.

Scorpion

Scorpion – Sunt câteva obstacole pe care va trebui să le despăşiţi. Planurile voastre sunt bune cu unele goluri care vor fi astupate la timp. Aveţi, în acelaşi timp, un puternic impuls de a acţiona şi de a cere ceea ce vi se cuvine, indiferent de ce cred ceilalţi despre voi. Nu uitaţi însă că sunt testele la care este supusă obiectivitatea voastră.

Sagetator

Săgetător – Simţiţi că trebuie să schimbaţi ceva în viaţa voastră şi nu ştiţi ce, mai ales cei care nu se mai simt bine în pielea lor şi vor altceva. Cred că este timpul să începeţi prin a vă schimba pe voi înşivă, renunţaţi la lucrurile vechi pentru cele noi. Posibilă nouă ofertă de muncă.

Capricorn

Capricorn – Astăzi este o zi excelentă pentru a analiza cine vă este prieten şi cine duşman. Vă angajaţi cu toată forţa în rezolvarea problemelor care ţin de comunicare. În schimb v-aş sugera să lăsaţi confruntările deschise pe vineri, dacă vreţi să restabiliţi controlul. Finanţele voastre sunt într-o continuă îmbunătăţire, e drept, şi pentru că sunteţi niţel mai chibzuiţi.

Varsator

Vărsător – Mărire de salariu şi sporire de beneficii! Sunt avantajate femeile, în special cele tinere, care ocupă o anumită poziţie în firmă sau instituţie şi care pot semna astăzi un contract cu beneficii pe perioadă îndelungată, de ordinul anilor. Nu este rău, problema este dacă veţi ştii să păstraţi proporţiile şi să nu vă întindeţi mai mult decât vă este plapuma.

Pesti

Peşti – sentimentalismul şi sensibilitatea sunt accentuate astăzi şi sunteţi predispuşi să vă repliaţi în voi şi să vă dă doriţi să petreceţi mai mult timp singuri ori să munciţi/învăţaţi în singurătate. Aveţi toane şi sunteţi uşor de zgândărit de către ceilalţi şi mai puţin rezistent la schimbările din mediul cotidian.

Social

Arhiva stiri