HOROSCOP 18 martie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – sentimentul de responsabilitate este cel care vă ghidează şi se dovedeşte o formulă de succes. Cariera voastră presupune ceva mai multă hotărâre şi decizie pentru a vă consolida poziţia. Există o serie de oportunităţi dar şi o sumă de decizii şi alegeri clare de făcut. Entuziasmul vostru scade foarte repede dacă pierdeţi ritmul.

Taur

Taur – aveţi perspectiva analitică de a ajunge la esenţa lucrurilor. Intuiţi că ceva nu este logic în ceea ce se petrece. Intensitatea emoţiilor care vă încearcă în zilele următoare vă fac actorii unei drame existestenţiale – vă puteţi pierde un frate sau unul din părinţi, bunicii la care ţineţi foarte mult.

Gemeni

Gemeni – Este o zi foarte bună pentru a plănui să fugiţi câteva zile departe de lumea dezlănţuită şi să vă mai odihniţi şi bine faceţi. Provocările vin dinspre familie dar reuşiţi să le rezolvaţi în timp record şi să vă vedeţi de ale voastre. Lecţia de viaţă astăzi ţine de felul în care să câştigaţi nu doar bani ci şi siguranţa zilei de mâine.

Rac

Rac – Posibil să semnaţi un contract sau alte hârtii oficiale care să vă centreze pe o direcţie de mult visată. Sunteţi prea flambaţi şi nu o să reuşiţi decât să îi iritaţi şi pe ceilalţi spre dezavantajul vostru. Susţinerea cuiva cu putere vă fortifică şi vă face să acceptaţi să mergeţi mai departe. Va fi bine.

Leu

Leu – Îndatoririle profesionale şi emoţiile sunt setate pe succes. Apasaţi pe butonul de pornire şi păstraţi doar ritmul constant. Astăzi aţi putea fi într-opoziţie puternică, dar atenţie ea are puncte de vulnerabilitate – manipularea banilor altora, chitanţe, vouchere, obiecte de valoare. Lucrurile merg strună aşa că sfârşiţi ziua la o halbă de…bere.

Fecioara

Fecioară – Gândurile şi iedeile ar fi nimic dacă simţul practic şi viziunea voastră asupra vieţii nu le-ar da o anumită formă şi dacă nu le-aţi pune în practică cu prima ocazie. Astăti vă veți simți bine la muncă și sunteți gata să preluați mai multe responsabilități decât de obicei.

Balanta

Balanţă – În prima parte a zilei, vă bucuraţi de aceleaşi auspicii amicale. Este un moment de echilibru şi de linişte aşa că vă puteţi rezolva repede problemele la birou ca să puteţi pleca, împreună cu familia, din oraş. Este ca o compensare pentru întârzierile de orice fel.

Scorpion

Scorpion – Indiferent domeniul în care activaţi şansa de a materializa ce doriţi este mare. Dacă daţi examene, învăţaţi! Aveţi şansa să reuşiţi în tot ce vă propuneţi dar asta nu înseamnă cu nu va trebuie să găsiţi soluţii ca să încheiaţi totul cu bine. Nu aveţi nevoie de cât, cum spuneam mai sus, calm şi răbdare.

Sagetator

Săgetător – adie a intelectualitate, v-aţi săturat de ştiri controversate, depolitică şi de tot, vreţi altceva, vreţi să mai simţiţi acel imbold din adolescenţă şi să vă identificaţi cu eroii unei cărţi iubite. Posibil ca şi apropierea week-end-ului să genereze nevoia de altceva deecât de muncă.

Capricorn

Capricorn – Dacă vă implicaţi astăzi în ceva, trebuie să o faceţi din cconvingere şi mai ales conştienţi că este o zi propice pentru asta. Puteţi plănui o excursie plăcută la acest sfârşit de săptămână chiar. Pe de altă parte, simţiţi nevoia de mişcare, de acţiune iar schimbarea se face de regulă, cu consum de energie. Doriţi să vă destindeţi, să exploraţi tentaţiile lumii exterioare.

Varsator

Vărsător – Încrederea pe care o au în ceea ce fac îi va aduce în postură de factori de decizie şi tare aş fi curioasă cum se vor descurca mai ales că este vorba să aibă ca adversar chiar partenera/ul de viaţă. Relaţiile la locul de muncă să cunoască o cotitură neaşteptată. Pentru aceşti nativi ceea ce se demarează acum, este ireversibil şi irevocabil.

Pesti

Peşti – Sentimentele voastre, astăzi sunt mai intense şi mai convingătoare. Reacţionaţi oarecum exagerat la evenimentele minore iar la cele la care ar trebui să fiţi băţoşi, bateţi în retragere. Poate şi pentru că vă simţiţi foarte puternici şi reuşiţi să influenţați deciziile colegilor sau ale subalternilor vis-a-vis de voi.

Social

Arhiva stiri