100% suc de NONI juice pur VS. NONI punch (amestec) – care e mai bun?

Pret Noni Juice

 100% suc de NONI pur vs. NONI punch (amestec)

Exista diferite sucuri NONI pe piata. Din pacate, nu toate sucurile NONI au aceeaşi calitate si origine. Prin urmare, este important sa puneti întrebari şi sa cititi cu atentie etichetele. Majoritatea produselor NONI sunt realizate din concentrat sau din pasta, ceea ce înseamna ca ele sunt reconstituite. Procesul de productie este mai tehnic, dar mai ieftin deoarece principalele ingrediente adaugate sunt apa, sucuri de fructe sau arome ieftine. Acelaşi lucru se întâmpla cu o multime de sucuri de fructe: o multime dintre ele sunt reconstituite din concentrat, doar câteva sunt sucuri 100% pure şi puteti simti atunci cand gustati.

Pret Noni Juice

Pret Noni Juice

Sucul  ( Pret Noni Juice Tahiti 100% organic ) este 100% suc presat direct prin procesul de depunere/sedimentare, fara utilizarea tehnologiilor, care pot reduce efectul natural si benefic organismului: 100% suc proaspat presat pur şi fara aditivi.

Sucul NONI 100% pur are o culoare maro închis cu ungust specific, care nu este dulce.

 

Certificat de Origine

NONI DE TAHITI este suc 100% pur extras din fructele arborelui Tahitian Morinda citrifolia, din fructe coapte şi autentice.

Fructul copt este cules manual de catre localnici şi transportat catre fabrica în care fructul este presat într-un suc 100% pur de calitate superioara. Prin producerea sucului ​​în Tahiti, putem folosi fructe coapte şi, în plus, putem sprijini comunitatea locala.

Sucul NONI originar din Tahiti este mult mai scump decât sucul NONI provenit din alte tari, din cauza salariilor mari şi taxelor foarte ridicate dinTahiti, dar preferam experienta si calitatea din Tahiti.

 

Certificare Organica (Pret Noni Juice Tahiti)

NONI DE TAHITI este un suc de noni organic certificat care este controlat de Certisys BE-BIO-01, astfel ca, de la recoltarea fructelor pâna la îmbutelierea sucului este garantat un proces organic certificat.

 

Afectiuni la care s-a demonstrat efectul binefacator si terapeutic al Tahitian Noni Juice:

– Alergii Artrita (amelioreaza problemele sistemului arterial si infectii articulare)

– Astm Afectiuni ale pielii (chiar si psoriazis) si ale parului

– Accelereaza vindecarea ranilor, intinderilor si traumelor

– Afectiuni ale aparatului respirator

– Amelioreaza afectiunile ulceroase

– Boli cardiace, Boli renale, Comotii cerebrale

– Creste nivelul de energie

– Diverse dureri (calmeaza durerile acute si cronice, migrene)

– Dizolva spasmele menstruale Digestie (ajuta in probleme digestive si regleaza metabolismul)

– Fibromialgie CFIDS HIV/SIDA

– Hipertensiune arteriala

– Intareste musculatura, incetineste procesul de imbatranire si senilitate

– Previne starile depresive, obezitatea

– Ajuta la eliminarea starii de dependenta de droguri si fumat

– Vindeca ranile provocate de arsuri, vindeca infectiile tropicale

– Impiedica inmultirea celulelor canceroase

– Noni actioneaza pozitiv la foarte multi consumatori foarte rapid, in decurs si de cateva zile, insa pentru a obtine efecte optime, tratamentul trebuie sa tina cel putin sase luni. Acest lucru este confirmat pe baza experientelor a 70% din consumatorii de Noni.

Observatie: Bautura Noni se poate consuma cu orice combinatie de medicamente, in multe cazuri medicamentele avand efect mai bun si peste putin timp se poate ajunge la acelasi rezultat si cu medicamente mai putine. De multe ori Noni reduce chiar efectele secundare ale medicamentelor traditionale.

 

Cum se bea sucul Pret Noni Juice Tahiti?

Sucul de NONI autentic are un gust şi o aroma deosebite. Sucul nostru 100% pur nu este o exceptie, însa aroma lui puternic naturala poate fi minimizata prin racirea sucului înainte de a fi baut.

 

UTILIZAREA ZILNICA RECOMANDATA:

30 ml (doua – trei linguri) de suc Noni simplu, pur pe stomacul gol, de preferat dimineata sau cu jumatate de ora înainte de masa.

Va recomandam sa beti sucul de Noni de Tahiti simplu. Pentru cei care nu doresc sa bea sucul simplu, acesta se poate dilua cu un suc de fructe 100% pur (fara adaos de zahar).

Dupa deschidere pastrati sticla în frigider.

Mai multe detalii despre proprietatile de vindecare gasiti aici.

Social

Arhiva stiri