HOROSCOP 14 martie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Furii greu de stăpânit la vederea salariului sau bursei ciuntite, aşa că vedeţi nu faceţi vreuna nefăcută. Încercaţi să fiţi clari, concişi şi la subiect atunci când prezentaţi noul proiect ca să câştigaţi şi adepti şi…sponsori.

Taur

Taur – Dacă vreţi să plecaţi undeva, în concediu sau în excursie, amânaţi. La serviciu nu comunicaţi deloc bine cu şefii mai ales dacă aceştia sunt…femei. Poate singurii avantajaţi din această încrâncenare sunt cei tineri care văd o ocazie în orice.

Gemeni

Gemeni – Sunteţi în săptămâna aceea în care nu aveţi nevoie decât de curaj şi de rezistenţă că în rest lucrurile merg de la sine. Poate nu la fel de strălucit staţi la capitolul finanţe, dar când nu au fost banii problema voastră?

Rac

Rac – Unii dintre voi pot decide schimbarea radicală a poziţiei în interiorul familiei, altele văd un mod de compensaţie afectivă în libertatea de a-şi decide confortul. Oricum de finanţe nu duc lipsă şi nici de sponsori.

Leu

Leu – fetele sunt avantajate, creativitatea ar putea să fie astăzi la loc de mare cinste, ca şi răbdarea de altfel. Chiar dacă nu convingeţi, atrageţi atenţia cuiva, în timpul unor negocieri.Asta e de bine.

Fecioara

Fecioară – Şansa de a primi nişte bani astăzi este foarte mare. Poate fi vorba despre un împrumut care vi se returnează dar poate fi vorba şi despre bani care provin din alte surse decât cele de serviciu.

Balanta

Balanţă – Picaţi cuiva cu tronc, aţi ajutat pe cineva când era la greu şi iată răsplata bate la uşă. Posibil şi să fi învăţat ceva despre cum să lucraţi cu banii altora şi astăzi beneficiile să facă să vă crească inima. Vârstnicii atenţie la artroze şi la problemele digestive.

Scorpion

Scorpion – Fetele au şansa găsirii unui loc de muncă în situaţia în care nu au unul. Şansa altora este de a pleca la un drum pe nepusă masă şi de unde să se întoarcă foarte veseli. Posibil ca adulţii să reintre în graţiile şefilor şi să se liniştească rapid.

Sagetator

Săgetător – Discuţii despre un contract, contactarea unor oameni care vă pot ajuta să duceţi proiectul mai departe sau care vă pot oferi logistica de care aveţi nevoie pentru ca proiectul să Salvaţi Anulaţi Eliminare sa meargă mai departe. Pentru cei care învaţă numai de bine.

Capricorn

Capricorn – Sunteţi avantajaţi să vă rediscutaţi poziţia la locul de muncă. De asemenea, sunteţi avantajaţi să antamaţi proiecte financiare cu condiţia să jucaţi cinstit, nu să promiteţi una şi alta să faceţi. Posibil să trebuiască să renunţaţi la un drum.

Varsator

Vărsător – Atenţie la loviturile la nivelul capului dar şi la cum manipulaţi sursele de foc. Pericol de incendiu în casă. Pe de altă parte romantismul îşi face loc în viaţa voastră pe negândite. Mici probleme în paradis pentru cei tineri.

Pesti

Peşti – Fetele, debordante, înfocate îşi vor apăra drepturile şi nevoile ca nişte leoaice şi bine fac. În schimb, există şi pericolul accidentelor la nivelul gâtului. Tinerii se pot antrena pentru a-şi schimba locul de muncă, asta în situaţia că nu le mai convine cel la care sunt.

Social

Arhiva stiri