HOROSCOP 13 martie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – fiţi foarte atenţi la ce promiteţi voi, nu vă angajaţi în ceva ce nu puteti duce. Pe de altă parte, tot ceea ce este astăzi idee, mâine poate deveni realitate. Nu vă prea încredeţi în ceea ce vi se va spune astăzi pentru că toate promisiunile sunt parcă cumva, lipsite de realitate.

Taur

Taur – Nu că ar trebui să fie lucruri pe care să le păstrezi tăinute toată viaţa, ci pur şi simplu pentru că sunt anumite lucruri pe care ar trebui să le ţineţi numai pentru voi. Nu este o zi tocmai bună pentru a divulga un secret sau pentru a face confidenţe chiar şi unei persoane pe care o ştiţi de mult timp.

Gemeni

Gemeni – Vedeţi ce spuneţi, cum spuneţi, cui spuneţi, alegeţi-vă cuvintele cu grijă, nu de alta dar puteţi fi înţeleşi greşit şi în acelaşi timp, să stârniţi confuzie. Cu toate acestea aveţi energia necesară pentru a face lucrurile aşa cum trebuie. Aveţi curajul să salvaţi o situaţie jenantă spre uimirea multora.

Rac

Rac – Puteţi întâlni pe cineva, lucru deloc rău, doar să fiţi atenţi cu ce intenţii vor să se apropie de voi, sunt destui care vor să vă intre în graţii astăzi. Nu daţi atenţie nici zvonurilor fără acoperire, intraţi în panică prea repede, ce aţi uitat povestea cu drobul de sare?

Leu

Leu – Sunteţi de acord cu sfaturile pe care le primiţi, mai ales dacă vin de la femeile în care aveţi foarte multă încredere. Vă puneţi în valoare ideile şi chiar scoateţi bani de pe urma lor. Pregătiţi-vă de o perioadă extrem de încărcată.

Fecioara

Fecioară – Posibil să plecaţi în concediu pe nepusă masă sau cineva de la drum să vă ofere ceva ce vă doriţi foarte mult. Ajungeţi la o înţelegere cu cineva în vârstă vis-a-vis de actele pentru o moştenire sau , în sfârşit, îi convingeţi pe părinţi că este timpul să vă cumpăraţi un autoturism.

Balanta

Balanţă – Aveţi idei dar şi capacitatea de a scoate lucrurile din impas. Şi veţi fi răsplătiţi pe măsură. În cazul unor lucruri care trebuie legitimate sau legiferate pregătiţi-vă şi de o vizită pe la notar ori pe la arhiva Tribunalului sau a Primăriei.

Scorpion

Scorpion – va trebui să fiţi atenţi la alimentaţie pentru că riscul de intoxicaţie alimentară este foarte mare. Cei care sunteţi într-o relaţie faceţi planuri de căsătorie sau pentru un parteneriat de afaceri.

Sagetator

Săgetător – Şanse foarte mari astăzi să plănuiţi achiziţia unei case sau să vă schimbaţi locaţia la propriu. Alţii aţi putea demara astăzi o mică afacere pe cont propriu care să se dezvolte într-un ritm rapid. Un proiect pe care îl susţineţi va fi aprobat.

Capricorn

Capricorn – Venituri prin manipularea banilor altora. Organizare şi funcţionare la paramentri maximi. Depuneţi eforturi serioase ca să vă faceţi înţeleşi şi să obţineţi anumite promisiuni mai ales că este vorba despre banii voştri.

Varsator

Vărsător – Vedeţi dacă puteţi găsi o modalitate de a vă face utili mai ales că sunteţi foarte atenţi la detalii. Faptul că vă puteţi focaliza atenţia pe gândire este foarte important deoarece vă face viaţa mai uşoară.

Pesti

Peşti – Astăzi trebuie să fiţi mai chibzuiţi decât de obicei şi chiar să luaţi atitudine faţă de cei care nu sunt atenţi la ceea ce au de făcut. Planul de activităţi l-aţi pus la punct, dar lăsaţi-vă şi un loc de respiratie, măcar pentru o mică improvizaţie.

Social

Arhiva stiri