HOROSCOP 12 martie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Este o zi în care puteţi face front comun cu ceilalţi pentru materializarea unui proiect iar acest lucru poate fi un semn bun pentru profesie şi pentru banii voştri. Condiţiile sunt de compensare aşa că sunteţi motivaţi să vă concentraţi pe ceea ce faceţi.

Taur

Taur – O afacere nouă sau un proiect pe care îl iniţiaţi acum mai mult ca sigur este viabil pe termen lung, şi sunt puţine şanse să vă piară interesul faţă de acestea prea curând. Sunt avantajate planurile de vacanţă!

Gemeni

Gemeni – Latura practică a eforturilor voastre este că veţi fi remarcaţi de oameni care vă pot da o mână de ajutor. Va trebui să faceţi ordine prin planurile voastre şi chiar să stabiliţi o listă de priorităţi pentru ca acestea să meargă mai bine.

Rac

Rac – Daţi o mai mare importanţă discuţiilor pe care le aveţi mai ales dacă acestea vizează viitorul. Expansivul Jupiter este inca oaspetele vostru iar acest lucru este de bun augur pentru propriile voastre sentimente precum şi pentru cei care au intrat în parteneriate acum.

Leu

Leu – Limpezimea mentală vă ajută să vă găsiţi cuvintele potrivite. Preferaţi să porniţi singuri la drum pentru simplul motiv că nimeni nu poate ţine ritmul cu voi. Totuşi v-aş sugera să fiţi atenţi la un posibil parteneriat.

Fecioara

Fecioară – extrem de productivi în plan material astăzi, în timp ce mintea voastră procesează cu viteza luminii. Venus se misca prin semnul vostru, aduce dorinţa puternică de a explora, extinde, şi astfel daţi sens experienţelor voastre.

Balanta

Balanţă – V-aţi mai eliberat ceea ce este bine pentru consolidarea parteneriatelor, prin intimitate, deşi orice parteneriat ar trebui să ofere şi spaţiu si un anumit grad de libertate, vă poate ajuta în călătoria pe care vreţi să o faceţi sau în planurile de a mai face şcoală pe care le aveţi în minte.

Scorpion

Scorpion – Veţi constata că valoarea o dă însumarea eforturilor mici ca să obţineţi lucruri cu adevărat bune. Dacă vreţi un moment de respirratie, lăsaţi-vă partenerii să preia pentru un timp frâiele. Dispuneţi şi de energia necesară ca să le finalizaţi proiecte pe termen lung.

Sagetator

Săgetător – In mod ironic, chiar dacă nu vă doriţi recunoaştere pentru ceea ce faceţi acum, şi nu faceţi ceea ce faceţi pentru recompense, mai mult ca sigur veţi fi remarcaţi. Concentraţi-vă pe chestiuni practice şi luaţi în considerare noi modalităţi pentru a vă spori securitatea personală.

Capricorn

Capricorn – Luaţi munca în serios şi spre sfârşitul zilei veţi avea convingerea că aţi făcut ceea ce trebuia să faceţi. Cu siguranţă emoţiile voastre sunt mai stabile astăzi şi aveţi capacitatea să vedeţi, probabil, imaginea de ansamblu a situaţiei precum şi calea care o aveţi de urmat.

Varsator

Vărsător – Astăzi puteţi finaliza planurile legate de şcoală sau de vacanţă. Simţiţi că sunteţi sprijiniţi şi este un sentiment destul de ciudat dacă ne gândim la Saturn care se tot flendură prin semnul vostru.

Pesti

Peşti – Fie sunteţi îngrijoraţi cu privire la viitorul vostru, fie vă simţiţi vinovat pentru ceva din trecut. Cu Jupiter in sectorul banilor, aceştia sunt în pericol de a fi risipiţi uşor aşa că ţineţi cont, nu e cel mai bun moment pentru a face o achiziţie mare.

Social

Arhiva stiri