HOROSCOP 11 martie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Nimic deosebit, aveţi grijă doar ca prin aceasta să nu cumva să intraţi în conflict cu legea. Mai bine cereţi sfatul unui specialist. Ideea este că vă doriţi o investiţie, iată măcar un motiv pentru care Internetul se dovedeşte prietenul de care aveţi nevoie.

Taur

Taur – Metodele noi, avangardiste, vă pot ajuta să mergeţi mai departe, cu condiţia să fiţi convinşi că sunteţi pe drumul cel bun. Întâlnirea dintre Venus şi Mercur este de bun augur, nu trebuie decât să aveţi strategia şi să treceţi la acţiune.

Gemeni

Gemeni – Are loc un proces de retrezire nu este deloc plăcut, veţi fi obligaţi să vă recunoaşteţi greşelile, să vă asumaţi responsabilitatea unor evenimente pe care le-aţi provocat. Cu ajutorul prietenilor veţi semna un contract şi, din acest punct de vedere, sunt avantajate femeile.

Rac

Rac – Oboseala îşi va spune însă urgent cuvântul. Cuplurile trec printr-o perioadă liniştită şi fertilă, aşa că este posibil să audă fâlfâitul berzelor pe la ferestre. Cei singuri vor primi o lecţie de viaţă pe care nu o vor uita prea uşor. Dar totul este între prieteni.

Leu

Leu – Sunt unii gata să vă taxeze pentru nişte greşeli din trecut aşa că nu le daţi apă la moară. Abia spre seară vă veţi mai linişti. Pentru cei angrenaţi în sectorul IT, transmisiuni, telefonie, televiziune, o idee originală legată de un aspect destul de controversat al muncii voastre vă aduce în atenţia şefilor.

Fecioara

Fecioară – Vi se întinde o mână de ajutor, apucaţi-o cu toată încrederea, pare să fie un domeniu în care vă descurcaţi – construcţii sau agricultură, dar ceva din care să scoateţi bani. E drept că trebuie să aveţi şi timp. Faceţi o listă de priorităţi pentru ce aveţi de făcut săptămâna care vine şi o să vă reveniţi.

Balanta

Balanţă – vreți să vindeți o casă, un apartament sau un pământ dar nu se mişcă nimic. Poate dacă v-aţi gândi la lucruri mai serioase, starea voastră s-ar îmbunătăţi. După-amiază excelentă pentru cumpărăturile zilnice. Canalizaţi-vă energia spre alte scopuri, e totuşi sfârşit de spotămână.

Scorpion

Scorpion – Dispute profesionale. Un joc de-a şoarecele şi pisica destul de periculos pentru că nu ştiţi cu cine vă jucaţi. Nu vă băgaţi în discuţii inutile, nu faceţi decât să vă tăiaţi craca, singuri, de sub picioare. Ori acceptaţi situaţia , ori tăceţi şi vedeţi-vă de ale voastre.

Sagetator

Săgetător – Cei care dau examen de conducere au şanse mari să ia carnetul. Alţii pot trece cu succes de o comisie. Plănuiţi să investiţi nişte bani în cămin. Încrederea în viitor este un atuu fantastic în perioada de criză pe care o traversăm. Atenţie la durerile de spate.

Capricorn

Capricorn – Renunţaţi la unele drumuri în favoarea relaţiilor cu colegii şi bine faceţi! Posibil să vă îndrăgostiţi la party-ul la care sunteţi invitaţi. Fetelor, o sarcină ar putea să vă schimbe defintiv cursul vieţii. Ieşirea la munte ar fi o soluţie ca să vă revigorați.

Varsator

Vărsător – Ajutorul pe care îl primiţi din partea unor prieteni este salvator. Totuşi încercaţi să înţelegeţi ce se întâmplă, nu acţionaţi din impuls. Puteţi rata o întâlnire profesională din cauza mijloacelor de transport în comun ceea ce vă face mai vulnerabili ca niciodată.

Pesti

Peşti – Este una din acele zile absurde. Discutaţi, culegeţi informaţii şi atât. S-ar putea să vă enervaţi pentru că cineva din familie cumpără un obiect a cărui utilitate voi nu o vedeţi. Atenţie, nu o vedeţi voi, dar poate persoana respectivă ştie pentru ce a făcut achiziţia!

Social

Arhiva stiri