HOROSCOP 10 martie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Vă bucuraţi de imagine cum nu v-aţi mai bucurat de foarte multă vreme şi aş spune că este momentul să profitaţi şi să vă puneţi cât mai mult în valoare. Noroc de bani au femeiele, mai ales cele care se bucură de o oarecare imagine.

Taur

Taur – Profitaţi de orice clipă ca să ieşiţi în evidenţă, atunci faceţi bine şi fiţi atenţi şi la tensiunile pe care le creaţi pentru că toate pleacă de la lucruri mărunte, banale aş spune, dar care pot avea repercusiuni neaşteptate.

Gemeni

Gemeni – Poate nu ar strica să plecaţi în concediu sau într-o excursie care să vă mai rupă niţel de cotidian. Nu staţi rău la capitolul creativitate aşa că daţi-i înainte şi speculaţi momentul. Probleme digestive.

Rac

Rac – Foarte bine susţinuţi sunt nativi care lucrează în domenii care au legătură cu credinţa – administratori de situri religioase, mânăstiri, biserici, creatori de artă religioasă. Contractele frumoase bat la uşă.

Leu

Leu – Astăzi nu aveţi fler financiar, dar puteţi fi romantici incurabili, ceea ce nu este musai să facă să fiţi şi înţeles. Noroc de bani au femeiele, mai ales cele care se bucură de o oarecare imagine.

Fecioara

Fecioară – Organizaţi, tipicari şi dornici de a face treabă, dacă lucraţi cu banii, indiferent că este mediu bancar sau sunteţi simpli casieri, agenţie să nu fiţi furaţi. Încercaţi să fiţi cât mai mult în mijlocul familiei.

Balanta

Balanţă – faceţi o achiziţie de valoare, puteţi mirosi chiar o oarecare oportunitate financiară dar nu vă repeziţi înainte să aveţi toate informaţiile. Dacă este să se adune norii la voi, aceştia se vor buluci asupra relaţiei de suflet căreia credeţi că nu-i mai daţi de cap.

Scorpion

Scorpion – Doamnelor le merge bine la muncă, problema este că nu ştiu să comunice şi de aici încurcăturile. Pe de altă parte problemele de sănătate care ţin de imunitate, nu le scutesc nici pe ele de neplăceri.

Sagetator

Săgetător – stresul pleacă de la faptul că nu vă place rutina, vreţi să acţionaţi dar anumite reguli după care se joacă nu vă permit să faceţi imprudenţe. Destul de multe tensiuni, mai ales pe casa muncii unde nicicum.

Capricorn

Capricorn – trigonul în semne de pământ arată pe lângă câştiguri financiare şi oportunitatea unor drumuri sau studii la care visaţi de foarte multă vreme. Toate ar fi bune şi fumoase dacă aţi reuşi să depăşiţi momentele de debusolare.

Varsator

Vărsător – sentimentul că totul vă aparţine este extrem de puternic dacă stăm să ne gândim că planurile după care s-a acţionat şi care v-a evidenţiat zilele trecute ca un excelent finanţist, v-au aparţinut aproape în exclusivitate.

Pesti

Peşti – Trigonul în semne materiale arată că ştiţi totuşi, şi ce să faceţi şi cum să procedaţi fără să lezaţi sentimentele celorlalţi. Din păcate regulile jocului sunt altele şi nu le puteţi neglija. Sunteţi avantajaţi să demaraţi lucruri noi, lucruri care au tangenţă şi cu cea spirituală.

Social

Arhiva stiri