HOROSCOP 9 martie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Este o zi ideală pentru petreceri sau relaxare, relaţii de dragoste sau rezolvarea unor chestiuni de natură financiară. Faptul că apreciaţi lucrurile frumoase face ca şi voi să fiţi extrem de creativi. Un moment bun pentru mintea voastră să dea tot ce este mai bun. Este ca o compensare pentru întârzierile de orice fel.

Taur

Taur – Venus în pătrat cu Soarele creşte nevoia de dragoste şi afecţiune dar din păcate, nu vă arată şi calea pe care le puteţi obţine şi de aici tensiunile care se crează. Dimneaţa veţi fi la muncă sau în biblioteca şcolii ori a universităţii, deşi v-aţi dori enorm să leneviţi undeva la soare cu o mâncărică bună pe masă.

Gemeni

Gemeni – Nativii celui de-al treilea decan vor fi bine susţinuţi pentru a-şi materializa creativitatea. Energia mentală debordantă însă, vă va face să nu ştiţi asupra a ce să vă focalizaţi. Totuşi comunicaţi foarte bine iar din interacţiunile cu ceilalţi se pot naşte idei noi cu mari şanse de materiaizare.

Rac

Rac – Interesante mi se par, astăzi aptitudinile pentru a socializa pe internet. Sunt favorizate noile cunoştinţe, noii prieteni, mai ales că şi atitudinea voastra, asemeni Gemenilor, este la mare preţ pe reţelele în socializare. Aţi putea face unele cumpărături din târgurile săptămânale de antichităţi.

Leu

Leu – Relaţiile cu sexul opus ar trebui să meargă strună. Atracţia pe care o exercitaţi, că sunteţi femei, că sunteţi bărbaţi dă strălucire oricăror acţiuni pe care le întreprindeţi – de la cumpărăturile pentru sfârşit de săptămână, la distracţiile cu prietenii prin mall sau mai ştiu eu ce club de fiţe.

Fecioara

Fecioară – Ideea de a vă asocia pentru o campanie nu este rea, idei aveţi, strategii, concepeţi, oameni găsiţi, aveţi grijă doar cum şi unde vă expuneţi ideile. La serviciu în niciun caz că vă vor lua şefii la ochi, poate la piaţă – un spaţiu public, pentru că tot vrea familia să faceţi aprovizionare. Veţi rămâne surpinşi câţi agrează atitudinea voastră.

Balanta

Balanţă – Venus armonic cu Soarele vostru vă aduce bani şiiii, ce altceva decât iubire!? Vă simţiţi în putere, capabili să mutaţi munţii din loc dacă trebuie, aveţi versatilitate în a vă exprima dragostea şi afecţiunea şi nu faceţi deloc eforturi ca să vă faceţi înţeleşi ceea ce vă sporeşte farmecul personal.

Scorpion

Scorpion – Se pare că voi nu aveţi nevoie nici de dragoste şi nici de afecţiune, ci de oameni de execuţie care să vi se subordoneze. Este sâmbătă, este vorba despre familia voastră, încercaţi să faceţi diferenţa între ceea ce le cereţi subordonaţilor la serviciu şi ce doriţi să împărtăşiţi cu cei dragi.

Sagetator

Săgetător – În prima parte a zilei, vă bucuraţi de aceleaşi auspicii amicale. Este un moment de echilibru şi de linişte aşa că vă puteţi rezolva repede problemele la birou ca să puteţi pleca, împreună cu familia, din oraş. Seara, petreceţi cu prietenii, va fi o seară relaxantă pe care nimic nu o va putea tulbura.

Capricorn

Capricorn – Relaţiile sunt tensionate şi la serviciu şi în familie. Din nou se cer mici compromisuri şi o domolire a orgoliului ca să păstraţi aceste relaţii. Faceţi mişcare, sport – plimbări lungi, ciclism, consumaţi-vă energia fără a forţa lucrurile şi să faceţi vreo febră musculară. Vizaţi sunt cei din primul decan.

Varsator

Vărsător – Vă surprinde că cei din familie au ceva cu voi. Nu ar trebui să vi se pară bizar, ia analizaţi-vă puţin comportamentul şi tonul şi veţi vedea că nu degeba vă bat ei obrazul. Nu uitaţi pentru a face ceva de valoare sau a avea un lucru de valoare trebuie să depui un oarecare efort. Nimic nu vine de-a gata.

Pesti

Peşti – Aveţi tendinţa să împingeţi lucrurile la limite şi de aici dezamăgirile de rigoare – dragoste neîmpărtăşită, defecte greu vizibile dar odată observate nu vă mai dau pace. Lipsa de disciplină este aproape excesivă şi fie conştientizaţi, fie nu, vă faceţi cel mai mare deserviciu.

Social

Arhiva stiri