Pret ZEOLIT- Cei 3 pasi pentru detoxifierea organismului – produse bio

Pret ZEOLIT

Zeolitul elimină toxinele din organism în ordine ierarhică.

– În primul rând el acţionează în îndepărtarea plumbului, mercurului, cadmiului şi arsenicului. Prima fază poate dura de la una la patru saptamani.

– Apoi zeolitul îndepărtează toxinele cu grad secundar de prioritate incluzând pesticidele, ierbicidele şi plasticele. Se pare că zeolitul măreşte procentul de glucoză din ficat activând a doua faza  a funcţiei de glucuronidare (eliminarea toxinelor din ficat). Interesant este faptul că acesta neutralizează efectele nocive ale aflatoxinei.

– A treia funcţie a zeolitului este de a prinde în capcană elementele premergatoare virusului prevenind astfel înmultirea virusului şi capacitatea acestuia de a ne imbolnăvi. În acest fel zeolitul poate juca un rol important ca un antiviral cu spectru larg.

 PRET ZEOLIT

PRET ZEOLIT

 

Mecanismul este urmatorul: virusii sunt alcătuiţi din particule subvirale, care în etapa finală de “asamblare” creează virusul ca organism de sine stătător. Zeolitul absoarbe părti virale în porii agregatelor micronizate. Aceasta explica de ce zeolitul pare să impiedice dezvoltarea oricărei infecţii virale, de exemplu a virusului herpetic1, coxsachie virus B-5, ecco-virus 7, şi adeno virus 5.

Deoarece zeoliţii înlătură cu atâta putere diferite tipuri de toxine din corp, creşte în mod natural energia şi starea de sănătate.
Utilizatorii resimt o îmbunătaţire a clarităţii mentale, un sentiment de linişte, de stare de bine, şi de fericire. Acestea sunt ceea ce se numesc “efecte secundare benefice”. De exemplu, eliminând metalele grele, se permite magneziului din organism să interacţioneze mai eficient cu adenozin trifosfatele (ATP), sursa de energie biologică a organismului. Când aceasta interacţiune este optimă, organismul uman are mai multă energie şi resimte o stare de bine. Un studiu a demonstrat faptul că zeoliţii maresc nivelul serotoninei, care ajută la atenuarea unor forme de depresii.

Mai puteti citi despre pret ZEOLIT si:

Social

Arhiva stiri