HOROSCOP 8 martie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Nevoia interioară de linişte şi relaxare va face ca mulţi dintre voi să opteze pentru propriul pat. Şi bine faceţi! Puteţi petrece la fel de bine şi în familie. Seara alături de prieteni este momentul pe care îl agreaţi cel mai mult.

Taur

Taur – Dormiţi mai mult, mâncaţi împreună, ca întotdeauna familia primează. Ieşiţi în natură sau faceţi o excursie undeva la munte, o vizită la o mânăstire nu strică nici sufletului şi nici spiritului. După amiaza aveţi de ales între a ieşi cu prietenii sau a ieşi cu familia, dar indiferent de opţiune veţi petrece o seară plăcută.

Gemeni

Gemeni – Aveţi idei, ceea ce nu este rău. Posibil să plecaţi cu noaptea în cap la pădure sau pur şi simplu să lânceziţi în pat. Orice aţi încerca nu vă satisface. Faptul că se apropie scadenţa pentru unele datorii vă dau dureri de cap. Încercaţi să vedeţi partea bună a lucrurilor.

Rac

Rac – Aveţi nevoie de odihnă, în special de somn. Folosiţi această zi să vă odihniţi pentru că va urma o săptămână foarte încărcată. Pentru unii situaţia nu este tocmai roză. Tensiunile răbufnesc. Acuzele curg. Încercaţi să evitaţi violenţele. Posibil să fie doar o altercaţie între părinţi şi copii.

Leu

Leu – Discutaţi şi cu partenera/ul ce vreţi să faceţi. Şi unde sunt doi, visele se amplifică. Dacă însă sunteţi la drum, veţi putea spune cu mâna pe inimă, că sunteţi un norocos. Posibil ca maşina voastră să se facă praf, iar voi să ieşiţi vii şi nevătămaţi dintre fiare.

Fecioara

Fecioară – Lăsaţi gândurile de muncă deoparte şi simţiţi-vă bine în mijlocul familiei sau a prietenilor. Seara, dacă vremea permite, puteţi merge la o bere sau la cinema. Cei care căsătoresc astăzi, fiţi siguri că vor avea parte de un mariaj extrem de dinamic, cu surprize ceea ce va face să nu vă plictisiţi.

Balanta

Balanţă – Cei care sunteţi în micile ieşiri de sfârşit de săptămână fiţi foarte atenţi la accidentele legate de apă, pe de altă parte, la accidentele la nivelul picioarelor. Vârstnicii să fie atenţi la problemele respiratorii iar adulţii la problemele imunitare.

Scorpion

Scorpion – Aveţi destul de multe de pus la punct acasă. Vă veţi surprinde familiile. Nu sunteţi un casnic prin excelenţă, însă veţi dovedi că ştiţi locul fiecărui lucru. Aveţi idei despre cum să redecoraţi căminul. Sfătuiti-vă cu prietenii şi pregătiţi de o ieşire spre seară, dar să fiţi atenţi la vreme.

Sagetator

Săgetător – Discutaţi cu familia despre o schimbare deoarece aveţi şansa să alegeţi între a pleca cu serviciul într-un alt oraş sau să vă reorientaţi profesional. Posibil ca cineva din familie are nevoie de o intervenţie chirurgicală în regim de urgenţă.

Capricorn

Capricorn – Puneţi-vă cutiuţele cu iei în mişcare. De regulă, ies lucruri frumoase. S-ar putea să vă confruntaţi cu migrene ş dureri de spate. Stările de furie alternează cu cele de apatie. Totul vă nemulţumeşte, dar oare ceilalţi or fi mulţumiţi de voi?

Varsator

Vărsător – Astăzi sunteţi dispuşi să daţi dovadă de compasiune şi înţelegere, poate şi pentru că fiind sfârşit de săptămână vă simţiți mai relaxaţi. Comunicaţi excelent şi prin aceasta veţi deschide uşi acolo unde nici nu vă gândeaţi.

Pesti

Peşti – Canalizaţi-vă energia spre activităţi constructive, daţi-le idei colegilor care s-au împotmolit, preluaţi frâiele unei afaceri care stagnează şi pe care o puteţi scoate din impas, consiliaţi-vă prietenii care au probleme sentimentale.

Social

Arhiva stiri