ZEOLIT pret – Detoxifierea organismului prin tratamentul cu zeolit

TRATAMENT ZEOLIT

Zeolitul sau „piatra care fierbe”, este un mineral, la fel ca şi sarea de bucătărie, format din aluminosilicaţi naturali hidrataţi de calciu, sodiu, potasiu, magneziu.

Are structura reticulară, având capacitatea de a pierde şi a caştiga reversibil apa într-o proporţie uimitoare, de până la 15%,  de a-şi schimba  cationii constituenţi,  fapt ce îi conferă capacităţi excepţionale de absorbţie, desorbţie şi schimb  ionic. Aceste proprietăţi pot fi folosite pentru  eliminarea metalelor grele din organism şi a toxinelor in general, reducerea bolilor intestinale, bolilor metabolice, infecţii virale sau bacteriene şi cancer.
Zeoliţii sunt un grup de minerale cu structură cubică în formă de fagure, fiind minerale rare încărcate negativ, proptietate unică în regnul mineral.

PRET ZEOLIT

Zeolitul are o structură microporoasă compusă din nanotuburi cu capacitatea de a absorbi şi neutraliza radicalii liberi, favorizează eliminarea toxinelor din organism, îmbunătăţeşte starea energetic la nivel celular ( în urma transferului de electroni zeolit – radicali liberi ) şi normalizează sarcina electrostatică a membrane celulare.

Efectul structurii şi încărcării magnetice este că zeolitul atrage metalele grele şi toxinele şi le capturează pur şi simplu. Toxinele intră şi nu mai pot ieşi. Apoi zeolitul le poartă  în siguranţă şi inofensiv în afara corpului prin tranzitul intestinal.

Mineralul are acţiune regulatoare a nivelului Ph-ului sangvin, are acţiune pozitivă asupra dezvoltării şi activării limfocitelor şi stimulează sistemul imunitar al organismului.

Zeolitul nu are efecte toxice sau reacţii adverse. Este un detoxifiant, antiviral,  antioxidant şi imunomodulator foarte eficient.

Mineralul zeolit reduce stresul oxidativ. Radicalii liberi, care sunt în cea mai mare masură responsabili pentru stresul oxidativ şi cauza a peste 200 de maladii, se formează în cantităţi mai mari   din   cauza   influenţei   mediului   ( poluarea   aerului,   metale   grele,   pesticide ),   radiaţiilor   ultraviolete, alimentaţiei cu un conţinut ridicat de grăsimi, tutunului şi  alcoolului,  sau din  cauza  unei  activităţi  fizice deficitare.

Particulele de sodiu, calciu, magneziu şi potasiu sunt eliberate din pudra de zeolit în fluxul sangvin pentru a alimenta corpul şi particulele negative intrate în exces în corp, apoi încercuiesc membranele celulare şi ajută la protejarea lor printr-un constant atac asupra radicalilor liberi. Metodele unice ale zeolitului completează suplimentele nutriţionale existente fără redundanţă. Zeolitul este un antioxidant unic. Antioxidanţii tradiţionali absorb radicalii liberi faţă de zeolit care  prinde în capcană radicalii liberi în structura sa şi îi dezactivează, apoi eliminându-i pe cale naturală. Asadar este un complementar antioxidanţilor adiţionali. Zeolitul prinde în capcană şi anulează nitrozaminele în tractul digestiv. Nitrozaminele sunt agenţii cauzatori de cancer găsiţi în cărnurile procesate.

Citeste restul articolului aici..despre pret, mod de administrare si alte descoperiri despre zeolit.

sursa: produsebiomag.ro

Social

Arhiva stiri