Vrei sa-ti ridici pometii fara operatie? Liftingul cu fire de suspensie!

Timpul trece si nu lasa numai amintiri placute. Cel putin pe fata noastra… inaintarea in varsta isi spune cuvantul, mai ales, pe fata si gat.

De aceea, multi dintre noi se lupta cu diverse tratamente si creme care promit sa inlocuiasca efectul operatiei de lifting facial sau apeleaza, in final, chiar la interventia chirurgicala.

Vorbim, insa, despre solutii aflate la capete total opuse. Si asta pentru ca, de cele mai multe ori, acele creme la care apelam nu actioneaza asa cum isi imagineaza toata lumea – nu e de condamnat sa ai incredere, insa explicatia este destul de simpla: iti doresti atat de mult ca fata ta sa arate ca in urma cu 10 ani, incat crezi cu toata fiinta ta ca si o simpla crema te poate ajuta; ce-i drept, depinde de stadiul in care se afla pielea fetei tale – exista posibilitatea ca, in stadiul incipient, sa te ajute.

Marirea pometilor cu fire de suspensie - lifting

Marirea pometilor cu fire de suspensie – lifting

De cealalta parte, exista persoane care apeleaza direct la interventia chirurgicala pentru ca isi doresc un rezultat sigur si de durata, iar stadiul in care se afla pielea nu le mai permite sa incerce solutii care doar “promit”.

Vrei sa-ti ridici pometii fara operatie? Liftingul cu fire de suspensie!

Ce stiu putini dintre noi, insa, este faptul ca exista si solutia de mijloc – ridicarea pometilor cu fire de suspensie.

Acum vine avalansa de intrebari: cum se face? doare? cat dureaza? cat isi pastreaza efectul?

Haideti sa discutam despre toate acestea! Am apelat la ajutorul unui specialist de exceptie, doamna doctor Ina Isac, chirurg plastician.

Primul lucru pe care mi l-a specificat dr. Ina Isac este faptul ca procedura de ridicare cu fire de suspensie se face cu fire foarte rezistente, acceptate de organism, iar procedura este minim invaziva.

Continuarea articolului o puteti gasi aici…

Social

Arhiva stiri