HOROSCOP 6 martie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Echilibrați balanţa între a învăţa din experienţă şi viitorul care să vă inspire si veți avea parte de o evoluţie rapidă. Ca să rezistați, evadați in lumea voastră interioară şi astfel vă veți suporta mai uşor superiorii. Pe de altă parte, este foarte important să ştiți cu exactitate ce vreti de la viaţă.

Taur

Este extrem de dificil să consolidezi ceva ce nu există şi nu poţi fi nici sigur că poţi avea încredere în virtuali parteneri. Nemulţumirile vor mocni şi se vor resimţi în întâlniri de lucru formale. De aceea este mult mai bine să te vezi cu oameni care au alte idealuri de viaţă, deoarece capacitatea lor de a visa îţi poate stimula creativitatea.

Gemeni

Scopurile voastre, astăzi, vor necesita multe eforturi pentru că schimbările pe care le doriți sunt radicale şi necesită eforturi susţinute, iar voi aveți obiceiul să vă apucați de mai multe lucruri deodată şi să nu terminați niciunul. Posibil să fiți preocupați şi de ceea ce se întâmplă în familie şi să nu vă intereseze ce spun oamenii din jur. Majoritatea experienţelor inedite le veți încerca în mijlocul familiei.

Rac

Norocul vostru poate veni dinspre carieră şi, de asemenea, oportunitatea unor călătorii care vor face să vă extindeți sfera afacerilor. Aveți destulă energie încât să îi suportaţi pe toţi cu capriciile şi toanele lor. Veți învăţa foarte multe despre ce înseamnă ca familia să fie unită şi cât de importante sunt uneori tradiţiile în viaţa noastră.

Leu

Siguranţa are rolul unui paratrăznet care vă fereşte de eventualele atacuri energetice şi care vă ajută să vă consolidați bazele cunoaşterii de sine. Oricum vei lua decizia să îți faci afacerea ta, fie vă veți muta într-o locuinţa mai mare sau veți investi în imobiliare – case şi terenuri. De aceea vă sugerez să aveți încredere în intuiţia voastră când este vorba despre afaceri.

Fecioara

O perioadă favorabilă plecării în străinătate fie la o bursă de studii, fie la studii efectiv, fie pentru a cultiva o serie de relaţii care vă vor fi de folos mai târziu. Ce este important la această zi este că ea vă va ajuta să vă stabiliți clar scopurile şi ceea ce vă doriți de la viaţă. Nu pierdeți timpul cu lucruri mărunte, ci cu cele de calitate care vă ajută să mergeți mai departe.

Balanta

Ziua va debuta pentru voi cu o nevoie imperioasă de a fi doar cu voi înșivă. Pe cât sunt Balanțele de echilibrate şi de luminoase pe atât vor fi de închise, aproape ermetice, astăzi. Aveți nevoie şi voi, ca tot omul, de câteva ore de linişte interioară, de fapt aceasta este o modalitate de a vă încărca bateriile pentru ceea ce vrei să faci în următoarele zile.

Scorpion

Va trebui să le permiteţi celorlalți să vă ceară ce să faceți, voi doar să puneți condiţiile. Dorinţa vă dă energia de care aveți nevoie şi va rodi mai repede decât credeți spre fericirea voastră şi necazul altora. Acesta este un mijloc de a vă trasa liniile carierei şi ar fi păcat să le evitaţi pentru că vă poate ajuta să trasati jaloane profesionale pe termen lung.

Sagetator

Nevoia de a vă capacita toate forţele în talentele voastre intelectuale şi în întâlnirile cu persoane influente, faze necesare pentru evoluţia voastră interioară, dar şi profesională. Este momentul să puneți capăt statutului de novice sau anilor de muncă şi să vă asumați propriul destin, adică să munciți pentru voi. Şi voi veți fi surprins de curajul pe care îl aveți ca să nu mai spun că nici măcar nu ţineți seamă de riscuri.

Capricorn

Sunteți preocupați să vă organizați viaţa atât la serviciu, cât şi acasă. Noroc că de astă dată nu mai aveți gânduri negre când vă apucați de treabă şi ar putea ieşi chiar o chestie frumoasă după curăţenia de iarnă. Pe de altă parte, este foarte important să înţelegeți că responsabilitatea de părinte mai înseamnă şi altceva decât simplul sărut de noapte bună.

Varsator

Veți fi invitați de oameni care au funcţii sus puse şi care vă vor recunoaşte deschis valoarea, lucru care vă va cam destabiliza. Încearcați să onorați invitaţiile nu vă încăpăţânați să rămâneți zăvorâți într-un turn de fildeş. Posibil ca încrederea în propriile forţe să fie diminuată, dar nu încercați să-i faceti şi pe alţii să simtă ceea ce simţiți voi.

Pesti

Aşteaptați-vă la opoziţia celor puternici şi cu experienţă în domeniu, aceasta fiind probabil cea mai bună perioadă să învățaţi foarte multe despre ei, despre modul lor de a gândi şi de a opera, ca în final să-i potoliți cu propriile lor arme. Răbdare, atenție, spirit de observație.

Social

Arhiva stiri