HOROSCOP 3 martie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Nu vă faceți probleme pentru statutul social sau pentru ambiţiile care vă încearcă şi nici nu îi mai ascultați pe cei care vă dau sfaturi de genul ce cred ei că este mai bine asa este mai bine pentru voi. Stabilitatea interioară este cu atât mai importantă cu cât nu se iroseşte în căutarea unui ideal pierdut sau care aduce beneficii imediate.

Taur

Taur – Parcă mai mult ca niciodată veți aprecia cât de mult înseamnă stabilitatea în viaţa de zi cu zi. Va trebui să vă acceptaţi aşa cum sunteți, să vă analizați, să vedeți care vă sunt limitele şi unde vă confruntaţi cu probleme. Puneți în balanţa experienţa trecutului pentru ca viitorul să vă găsească pregătit. În acelaşi timp va trebui să acceptaţi limitările impuse de piaţa de capital şi de autorităţile în domeniu.

Gemeni

Gemeni – Aveți nevoie de energie ca să faceți ceea ce doriți. Din punct de vedere profesional, înseamnă schimbări structurale, dar şi renunţarea la o serie de relaţii precum şi începerea altora noi. S-ar putea să vă schimbați chiar locul de muncă, asta în situaţia in care sunteți angajați, iar dacă aveți o afacere, să îi reorientați obiectul de activitate.

Rac

Rac – Psihologic, v-aş sugera să faceți o analiză mai atentă a ceea ce vă doriți, să vă reevaluați dacă este nevoie sistemul de valori ca să vă stabiliți priorităţile cu adevărat, nu doar în ceea ce priveşte viaţa de familie. Trebuie doar să vă focalizați pe ceea ce vă doriți cu adevărat şi lucrurile vor merge de la sine.

Leu

Leu – Libertatea şi expansiunea orizonturilor va fi mai importantă decât siguranţa de sine. Impulsul de a vizita ţări străine sau locuri pe unde aţi dorit să mergeţi de foarte multă vreme, poate juca un rol important în carieră. Aveți încredere în flerul vostru, intuiţia fiind foarte bună în prima parte a anului şi veți avea ocazia să accepţi orice provocare deşi puteţi descoperi că interesele exterioare sunt altele decât cele profesionale.

Fecioara

Fecioară – Este momentul să începeți să vă gândiți cum să vă faceți viaţa mai atractivă în viitorul apropiat, altfel vă veți confrunta cu probleme pe care nu sunt sigură că le înţelegeți şi care vă vor pune în situaţii delicate. Nu vă subestimați şi nu vă risipiți energiile. Fiți siguri că planurile voastre sunt compatibile şi cu realitatea şi cu dorinţele voastre.

Balanta

Balanţă – Renaşterea interioară şi încrederea în propriile forţe nu fac decât să vă deschidă calea şi să vă crească interesul pentru alte lucrurile, iar atitudinea optimistă vă va predispune la experienţe mai mult decât plăcute în ceea ce priveşte relaţiile de orice fel. Această atitudine poate lăsa impresia că totul este posibil, dar lucrurile pot fi înşelătoare la prima vedere!

Scorpion

Scorpion – Astăzi, veți încerca din punct de vedere afectiv întreg spectrul emoţional, mai ales dacă veți întâlni o oportunitate râvnită pentru că va trebui să vă orientați foarte rapid să fructificați cât mai multe oportunităţi dintre cele care se vor ivi. Pentru voi este important să nu vă simțiţi limitați, constrânși atunci când doriți să faceți ceva, dar nici să îi condamnați pe ceilalţi dacă nu vă iese ceva.

Sagetator

Săgetător – Este timpul să vă asumați responsabilitatea unei relaţii, iar dacă o aveți, să o consolidați. Poate schimbați locuinţa sau autoturismul ori poate chiar oraşul. Ar fi marea schimbare a vieţii voastre. Veți fi mai tot timpul pe drumuri, dar acest lucru pe voi vă stimulează. Pentru voi este mai important omul decât să stăpâniți, de exemplu, arta diplomaţiei.

Capricorn

Capricorn – Astăzi vor fi momente în care şansa vă va surâde pe neaşteptate şi existenţa voastră va căpăta un nou sens. Freamătul acestei schimbări se va regăsi în energia şi entuziasmul pe care vi le va insufla Venus. Veți fi invitat la un simpozion internaţional şi nu doar de formă, ci din respect pentru ceea ce reprezintați, iar aceste întâlniri vă vor dezvolta în special, o nouă viziune asupra lumii.

Varsator

Vărsător – Timpul va demonstra că aveți putere să treceți peste dificultăţi şi să vă atingeți scopurile. Planificare şi strategie este esenţa acțiunilor voastre astăzi, de care vă veți achita printr-o planificare riguroasă, respectând termenii de predare a lucrărilor într-o manieră promptă. Viteza voastră de reacție este recunoscută.

Pesti

Peşti – Veți avea foarte mult de muncă şi va trebui să vă organizați şi să folosiți timpul la maxim. Nu veți putea să vă rupeți de familie şi de responsabilităţile domestice, aşa că nu vă eschivați. Dacă sunteți atenți la nevoile familiei, lucrurile vor merge ca pe roate.

Social

Arhiva stiri