HOROSCOP 27 februarie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Doamnele vor pune la punct o serie de probleme legate de un spaţiu locativ. Vă simţiţi foarte bine în mijlocul colegilor. Atenţie să nu fiţi furaţi! Posibile şi pagube legate de foc sau de electricitate. Se accentuează sensibilitatea hepatică şi de aici durerile de cap. Cu toate acestea, starea euforică se va prelungi şi după-amiaza spre liniştea familiei.

Taur

Taur – Actele pe care le semnaţi astăzi sunt cheia pentru următorii doi ani şi jumătate. Tatonaţi piaţa de capital fără să vă hazardaţi! Familia continuă să rămână reazemul de bază. Ideea schimbării autoturismului este atractivă, dar nu viabilă. Încercaţi să nu cheltuiţi mai mult decât vă puteţi permite.

Gemeni

Gemeni – Fetelor vedeţi pe unde călcaţi, riscul de accidente este destul de mare; la fel de bine poate fi vorba despre o dispută la serviciu care să se încheie la urgenţă, în sensul că vă veţi declanşa o criză de fiere care vă poate aduce pe masa de operaţie. Încercaţi să nu trâmbiţaţi peste tot ce aveţi în minte, pentru că riscaţi să vi se fure ideile.

Rac

Rac – Schimbările nu vă vizează personal, ci conducerea. Nu este indicat să daţi soluţii. Aşteptaţi, vine şi vremea voastră. Vestea bună o aduce o femeie, mai precis sunt favorizate femeile. Este vorba despre o promovare de la care şi-au luat de mult timp gândul. Spre seară ieşiţi cu familia sau cu prietenii in oras.

Leu

Leu – Dorinţa de a face ceva pentru familie este atât de mare încât astăzi sunteţi dispuşi să fiţi confesorul tuturor, în special a celor de sex opus. Ideea de a vă continua studiile ori de a face încă o facultate nu vă mai dă pace de ceva vreme. Studiaţi piaţa, ce profesii se caută, analizaţi ce vă place vouă şi decideţi ce să faceţi. Orice hotărâre veţi lua, nu vă faceţi probleme, este OK.

Fecioara

Fecioară – Astăzi, cei care lucreaza în sistemul de asigurări au ocazia să demonstreze calităţile de bun organizator. Folosiţi-vă toată energia şi asumaţi-vă riscuri, numai aşa aveţi controlul propriilor finanţe. Veniturile proprii au şanse destul de mici să sporească acum, în schimb v-aţi asumat lecţia privind tot ceea ce înseamnă bunuri mobiliare şi imobiliare, de aici s-ar putea să vină ceva bani, din acest tip de asigurări.

Balanta

Balanţă – O zi bună pentru interviuri sau pentru negocieri. Sunteţi puşi pe fapte mari, mai ales să demonstraţi celor care nu au încredere în voi de ce sunteţi în stare. Iar ideile voastre sunt cât se poate de realiste. Surprize plăcute legate de o călătorie şi mai puţin plăcute legate de iluzia că dacă vă schimbaţi acum maşina scăpaţi de belele.

Scorpion

Scorpion – Pe la prânz simţiţi nevoia să socializaţi şi vă scoateţi familia sau prietenii la mall, la o terasă sau pur şi simplu în parc, dacă vremea o permite. Dacă astăzi plecaţi în concediu, o faceţi cu dreptul. Pentru alţii perspectiva unor cursuri de specializare sau dorinţa de a face altceva decât până acum este mare. Deşi nu vă place să schimbaţi prea des locurile de muncă, astăzi s-ar putea să o faceţi.

Sagetator

Săgetător – Faceţi ceva ce ar trebui să vă aducă dacă nu bani, cel puţin stabilitatea locului de muncă. Dorinţa de acţiune este foarte mare, problema este să canalizaţi aceste energii într-o direcţie constructivă. Iată un motiv pentru neliniştea voastră. Nici măcar cei care spun că ştiu ce au de făcut nu-şi găsesc locul.

Capricorn

Capricorn – Astăzi, parcă este mai bine. La locul de muncă se liniştesc spiritele, ba vi se promite chiar o mărire salarială. Tinerii, mai ales fetele, au şansa de a dezvolta proiecte profesionale, de la care şi-au luat gândul de ceva vreme. O propunere de schimbare. Luaţi în calcul toate posibilităţile. Se poare că această schimbare o faceţi odată pentru totdeauna.

Varsator

Vărsător – Vi se aduce la cunoştinţă că trebuie să faceţi un drum. Iniţial vă bucuraţi, dar pe urmă vă desumflaţi. Implică efort şi rezistenţă, exact ceea ce vouă vă cam lipseşte acum. Pentru doamne, cu posibile probleme inflamatorii la nivelul gîtului – răguşeli, amigdalite, laringite, faringite.

Pesti

Peşti – Vă bântuie de ceva vreme o investiţie patrimonială. Prietenul/a se dovedeste a fi posesiv şi gelos şi vă pune în situaţii delicate. Nu îi faceţi observaţii faţă de ceilalţi, dar acasă se impune o discuţie clarificatoare. Drumurile voastre ar putea să-i deranjeze pe unii din familie. Explicaţi-le că asta face parte din munca voastră şi vedeţi-vă de treabă.

Social

Arhiva stiri