HOROSCOP 24 februarie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Astăzi vă puteţi găsi un loc de muncă sau dacă trebuie să mergeţi la un interviu, veţi face faţă cu brio. Cei care dau examen de conducere au şanse mari să ia carnetul. Alţii pot trece cu succes de o comisie. Plănuiţi să investiţi nişte bani în cămin. Încrederea în viitor este un atuu fantastic în perioada de criză pe care o traversăm.

Taur

Taur – Chiar dacă şefii vă susţin nu înseamnă că puteţi face orice. Şi acest lucru îl veţi simţi cu vârf şi îndesat astăzi dacă nu sunteţi atenţi. Renunţaţi la unele drumuri în favoarea relaţiilor cu colegii şi bine faceţi! Posibil să vă îndrăgostiţi la party-ul la care sunteţi invitaţi. Fetelor, o sarcină ar putea să vă schimbe defintiv cursul vieţii.

Gemeni

Gemeni – Adulţii pot avea probleme cu bunurile de care vor să scape şi pe care nu le cumpără nimeni. Alţii vor să vândă o casă, un apartament sau un pământ, dar nu se mişcă nimic. Poate dacă v-aţi gândi la lucruri mai serioase, starea voastră s-ar îmbunătăţi. După-amiază excelentă pentru cumpărăturile zilnice.

Rac

Rac – Senzaţia că sunteţi blocaţi într-un timp căruia nu îi aparţineţi este acută. Toţi am trecut prin aşa ceva. Dispute profesionale. Un joc de-a şoarecele şi pisica destul de periculos pentru că nu ştiţi cu cine vă jucaţi. Nu vă băgaţi în discuţii inutile, nu faceţi decât să vă tăiaţi craca, singuri, de sub picioare.

Leu

Leu – Vă faceţi iluzii vis-a-vis de mişcarea unor fonduri dintr-un depozit în celălalt. Nimic deosebit, aveţi grijă doar ca prin aceasta să nu cumva să intraţi în conflict cu legea. Mai bine cereţi sfatul unui specialist. Ideea este că vă doriţi o investiţie.

Fecioara

Fecioară – Posibilă cheltuială şi pentru sănătatea unui copil. Încercaţi să luaţi lucrurile cum sunt. Sunteţi blocaţi din toate direcţiile. Nu aveţi ce să faceţi. Şi la serviciu este acalmie, dar atmosfera de linişte este una înşelătoare. Nu sunt agreate cheltuielile.

Balanta

Balanţă – V-aş sfătui să întocmiţi o listă de priorităţi şi abia apoi să treceţi la semnat. Ajutorul pe care îl primiţi din partea unor prieteni este salvator. Totuşi încercaţi să înţelegeţi ce se întâmplă, nu acţionaţi din impuls. Puteţi rata o întâlnire profesională din cauza mijloacelor de transport în comun ceea ce vă face mai vulnerabili ca niciodată.

Scorpion

Scorpion – Nu este indicat să investiţi în nimic. Astăzi nu luaţi decizii, nu semnaţi niciun contract, nu vă prezentaţi la interviuri. Este una din acele zile absurde. Discutaţi, culegeţi informaţii şi atât. S-ar putea să vă enervaţi pentru că cineva din familie cumpără un obiect a cărui utilitate voi nu o vedeţi. Atenţie, nu o vedeţi voi, dar poate persoana respectivă ştie pentru ce a făcut achiziţia!

Sagetator

Săgetător – Se menţine tensiunea profesională, mai ales că se repun pe tapet vechi duşmănii profesioale. Sunt unii gata să vă taxeze pentru nişte greşeli din trecut aşa că nu le daţi apă la moară. Abia spre seară vă veţi mai linişti. Pentru cei angrenaţi în sectorul IT, transmisiuni, telefonie, televiziune, o idee originală legată de un aspect destul de controversat al muncii voastre vă aduce în atenţia şefilor.

Capricorn

Capricorn – Durerile articulare sunt deranjante, ca de altfel şi proasta dispoziţie care v-a acaparat zilele săptămâna aceasta. Vi se întinde o mână de ajutor, apucaţi-o cu toată încrederea – pare să fie vorba de un domeniu în care vă descurcaţi – construcţii sau agricultură, dar ceva din care să scoateţi bani. E drept că trebuie să aveţi şi timp. Faceţi o listă de priorităţi pentru ce aveţi de făcut săptămâna care vine şi o să vă reveniţi.

Varsator

Vărsător – Poate avea un proces intens de reevaluare, de remodelare a gândirii şi de reaşezare a lucrurilor în matca lor cum nu au mai fost ele de ani buni. Doar că acest proces de retrezire nu este deloc plăcut, veţi fi obligaţi să vă recunoaşteţi greşelile, să vă asumaţi resposabilitatea unor evenimente pe care le-aţi provocat. Cu ajutorul prietenilor veţi semna un contract şi, din acest punct de vedere, sunt avantajate femeile.

Pesti

Peşti – Posibil ca cei tineri angrenaţi în firme multinaţionale să se pomenească investiţi cu responsabilităţi în plus, ceea ce le va face plăcere că tot li se pare lor că nu au unde să-şi consume energia. Oboseala îşi va spune însă urgent cuvântul. Cuplurile trec printr-o perioadă liniştită şi fertilă, aşa că este posibil să audă fâlfâitul berzelor pe la ferestre. Cei singuri vor primi o lecţie de viaţă pe care nu o vor uita prea uşor.

Social

Arhiva stiri