HOROSCOP 23 februarie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Cum este duminică, visul de a face bani continuă. De astă dată discutaţi şi cu partenera/ul ce vreţi să faceţi. Şi unde sunt doi, visele se amplifică. Dacă însă sunteţi la drum, veţi putea spune cu mâna pe inimă, că sunteţi un norocos. Posibil ca maşina voastră să se facă praf, iar voi să ieşiţi vii şi nevătămaţi dintre fiare.

Taur

Taur – Pentru că este duminică nu prea ştiţi ce să faceţi. Nu sunteţi obişnuiţi să nu faceţi nimic. Puneţi-vă cutiuţele cu iei în mişcare. De regulă, ies lucruri frumoase. S-ar putea să vă confruntaţi cu migrene ş dureri de spate. Stările de furie alternează cu cele de apatie. Totul vă nemulţumeşte, dar oare ceilalţi or fi mulţumiţi de voi?!

Gemeni

Gemeni – Păreţi mai decişi ca niciodată să vă puneţi viaţa în ordine, să luaţi o decizie majoră în ceea ce priveşte relaţia de cuplu. Astăzi sunteţi dispuşi să daţi dovadă de compasiune şi înţelegere, poate şi pentru că fiind sfârşit de săptămână vă simţiţi mai relaxaţi. Comunicaţi excelent şi prin aceasta veţi deschide uşi acolo unde nici nu vă gândeaţi.

Rac

Rac – Aşa ca la sfârşit de săptămână, mai ales cei prinşi în activităţi economice şi bancare, daţi multe teste şi examene. Canalizaţi-vă energia spre activităţi constructive, daţi-le idei colegilor care s-au împotmolit, preluaţi frâiele unei afaceri care stagnează şi pe care o puteţi scoate din impas, consiliaţi-vă prietenii care au probleme sentimentale.

Leu

Leu – Tot acasă este mai bine, deşi sunt avantajate excursiile, la munte sau la mare. Nevoia interioară de linişte şi relaxare va face ca mulţi dintre voi să opteze pentru propriul pat. Şi bine faceţi! Puteţi petrece la fel de bine şi în familie. Seara alături de prieteni este momentul pe care îl agreaţi cel mai mult.

Fecioara

Fecioară – Dormiţi mai mult, mâncaţi împreună, ca întotdeauna familia primează. Ieşiţi în natură sau faceţi o excursie undeva la munte, o vizită la o mânăstire nu strică nici sufletului şi nici spiritului. După-amiaza aveţi de ales între a ieşi cu prietenii sau a ieşi cu familia, dar indiferent de opţiune veţi petrece o seară plăcută.

Balanta

Balanţă – Criza a trecut, puteţi face planuri. Aveţi idei, ceea ce nu este rău. Posibil să plecaţi cu noaptea în cap la pădure sau pur şi simplu să lânceziţi în pat. Orice aţi încerca nu vă satisface. Faptul că se apropie scadenţa pentru unele datorii vă dau dureri de cap. Încercaţi să vedeţi partea bună a lucrurilor.

Scorpion

Scorpion – Aveţi nevoie de odihnă, în special de somn. Folosiţi această zi să vă odihniţi pentru că va urma o săptămână foarte încărcată. Pentru unii situaţia nu este tocmai roz. Tensiunile răbufnesc, acuzele curg. Încercaţi să evitaţi violenţele. Posibil să fie doar o altercaţi între părinţi şi copii.

Sagetator

Săgetător – Fiind la piaţă, vedeţi într-un magazin de mobilă ceva de care aveţi nevoie acasă şi uite aşa, coşul de cumpărături vă epuizeză economiile. Discutaţi cu familia despre o schimbare deoarece aveţi şansa să alegeţi între a pleca cu servicul într-un alt oraş sau să vă reorientaţi profesional. Posibil ca cineva din familie are nevoie de o intervenţie chirurgicală în regim de urgenţă.

Capricorn

Capricorn – Lăsaţi gândurile de muncă deoparte şi simţiţi-vă bine în mijlocul familieie sau a prietenilor. Seara, dacă vremea permite, puteţi merge la o bere sau la cinema. Cei care se căsătoresc astăzi, sa fie siguri că vor avea parte de un mariaj extrem de dinamic, cu surprize ceea ce va face să nu se plictiseasca.

Varsator

Vărsător – Fiţi foarte atenţi la accidentele legate de apă si la accidentele la nivelul picioarelor. Vârstnicii să fie atenţi la problemele respiratorii, iar adulţii la problemele imunitare. Micile dispute în timp ce sunteţi la volan pot avea efecte puternice asupra voastră şi, fiind în trafic, să nu aveţi vreo surpriză.

Pesti

Peşti – Nu veţi pleca niciunde. Aveţi destul de multe de pus la punct acasă. Vă veţi surprinde familiile. Nu sunteţi un casnic prin excelenţă, însă veţi dovedi că ştiţi locul fiecărui lucru. Aveţi idei despre cum să redecoraţi căminul. Puneţi ţara la cale cu prietenii şi pregătiţi de o ieşire spre seară, dar să fiţi atenţi la vreme.

Social

Arhiva stiri