HOROSCOP 22 februarie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Apar unele cheltuieli pentru bunăstarea familiei şi a voastră persoanlă. Vă deranjează să fiţi minţiţi în faţă tocmai de cei pe care îi iubiţi. Realizaţi însă, repede, că cineva încearcă să vă dezbine familia, fapt care vă irită îngrozitor. Încercaţi să nu vă vărsaţi nervii pe cei de acasă, dar nici să fiţi violenţi cu ceilalţi nu este o soluţie!

Taur

Taur – Posibil să profitaţi de ziua liberă ca să vă ocupaţi de tot felul de probleme. De regulă ele sunt de domeniu profesional, astăzi însă vreţi să fiţi cât se poate de punctuali şi să puneţi la rând cât mai multe lucruri la serviciu sau la şcoală, ce dacă este sâmbătă. Nu reuşiţi să vă puneţi de acord cu familia aşa că refugiul ideal pentru voi este tot…munca.

Gemeni

Gemeni – Dorinţa de a schimba ceva în cămin face să bateţi de dimineaţa până seara magazinele. Aţi reuşit să recuperaţi o sumă de bani pe care astăzi, vă gândiţi cum să o înmulţiţi cât mai profitabil. Asta până aflaţi că aveţi de plătit întreţinerea sau alte cheltuieli. După-amiaza veţi dormi, iar seara vă veţi grăbi să ieşiţi cu prietenii într-un club.

Rac

Rac – Petreceţi câteva zile frumoase alături de prietenii apropiaţi şi de familie. Vă ies lucrurile cum vreţi, dar tot mai simţiţi nevoia să daţi o raită pe la serviciu să vă convingeti că nu s-a schimbat nimic din ce aţi plănuit. Abia spre seară vă veţi mai linişti, cu o carte în braţe. Totuşi, consumaţi mai multe fructe şi legume şi beţi apă.

Leu

Leu – Trebuie să mergeţi la serviciu ceea ce nu vă prea încântă, dar dacă nu o faceţi riscaţi ca şeful care până acum vă susţinea să se transforme în cel mai aprig duşman. Apoi, către prânz vă apucă un dor de ducă mai dihai ca de obicei. Nimic rău în asta, să fiţi doar atenţi pe unde mergeţi.

Fecioara

Fecioară – Astăzi sunteţi preocupaţi, mai degrabă să aranjaţi ceea ce mai aveţi de aranjat în cămin. Pregătiţi-vă să ajutaţi şi pe cineva în vârstă care nu are pe nimeni. Nu o faceţi degeaba. Poate spre seară vă veţi permite o ieşire undeva în aer liber, în cazul în care nu se pune problema de a merge la o nuntă sau un botez.

Balanta

Balanţă – Nu vă prea convine că trebuie să mergeţi şi astăzi la serviciu sau să staţi la învăţat, în cazul că aveţi vreo restanţă, dar aste este. Apar discuţii aprinse cu familia pe marginea unor lucruri mai vechi pe care nici acum nu le-aţi rezolvat. Numai bine ca toată ziua să vă fie dată peste cap. Noroc că mai sunt şi prietenii care vă scot din belele.

Scorpion

Scorpion – Noua organigramă nu vă avantajează, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă răzbunaţi pe familie. Păstraţi revolta pentru serviciu, iar în familie comportaţi-vă civilizat, veţi avea numai de câştigat, doar este sfârşit de săptămână. Fetele simt primele că se detensionează situaţia. Ieşiţi undeva, ca să vă mai limpeziţi sufletul.

Sagetator

Săgetător – Cele mai mari şanse de a se simţi bine la acest sfârşit de săptămână le au Săgetătorii care sunt preocupaţi de problemele gospodăreşti, de amenajarea căminului, de curăţenie. Ba chiar vor face unele cheltuieli, dar tot pentru cămin. Dispute cu un frate sau cu o rudă apropiată pentru un bun imobiliar. Rapacitatea unora vă dezarmează.

Capricorn

Capricorn – Supărările din familie par să se estompeze în faţa unor mici realizări profesionale. Deşi nu mai sunteţi dispuşi să vorbiţi într-una, faptul că vă permiteţi să demaraţi un proiect profesional este de bun augur. Parcă mai liniştiţi, aveţi timp să analizaţi unele proiecte. Vă doriţi o ieşire din oraş!

Varsator

Vărsător – Realizaţi că mare parte din speranţele voastre vizând o călătorie, o bursă sau un angajament cu contract au fost doar iluzii. Aveţi la dispoziţie două zile să vă odihniţi fără să vă plângeţi de milă, ca apoi să decideţi ce să faceţi. Luna Plină a sensibilizat pe toată lumea, deci şi pe voi. Încercaţi să vedeţi ce vă aşteaptă la capătul drumului, nu are să vă pară rău.

Pesti

Peşti – Încep să vă neliniştească tensiunile de la serviciu, deşi nu sunteţi implicaţi direct. Faptul că sunteţi în căutare de soluţii, faceţi totul ca să scăpaţi de ochii familiei cât mai repede şi o întindeţi la birou sau pe unde aveţi treabă. Deocamdată nu vă amestecaţi, fiţi atenţi la ceea ce aveţi de făcut şi reculegeţi-vă în familie.

Social

Arhiva stiri