HOROSCOP 21 februarie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Faceţi ceva care ar trebui să vă aducă dacă nu bani, cel puţin stabilitatea locului de muncă. Dorinţa de acţiune este foarte mare, problema este să canalizaţi aceste energii într-o direcţie constructivă. Iată un motiv pentru neliniştea voastră. Nici măcar cei care spun că ştiu ce au de făcut nu-şi găsesc locul.

Taur

Taur – La locul de muncă se liniştesc spiritele, ba vi se promite chiar o mărire salarială. Tinerii, mai ales fetele, au şansa de a dezvolta proiecte profesionale, de la care şi-au luat gândul de ceva vreme. O propunere de schimbare. Luaţi în calcul toate posibilităţile. Se poate ca această schimbare sa o faceţi odată pentru totdeauna.

Gemeni

Gemeni – Vi se aduce la cunoştinţă că trebuie să faceţi un drum. Iniţial vă bucuraţi, dar pe urmă vă desumflaţi. Implică efort şi rezistenţă, exact ceea ce vouă vă cam lipseşte acum. Pentru doamne pot sa apara probleme inflamatorii la nivelul gatului – răguşeli, amigdalite, laringite, faringite etc.

Rac

Rac – Prietenul/a se dovedesc posesivi şi geloşi şi vă pun în situaţii delicate. Nu îi faceţi observaţii faţă de ceilalţi, dar acasă se impune o discuţie clarificatoare. Drumurile voastre ar putea să-i deranjeze pe unii din familie. Explicaţi-le că asta face parte din munca voastră şi vedeţi-vă de treabă.

Leu

Leu – Vă simţiţi foarte bine în mijlocul colegilor. Atenţie să nu fiti furaţi! Posibile şi pagube legate de foc sau de electricitate. Se accentuează sensibilitatea hepatică şi de aici durerile de cap. Cu toate acestea, starea euforică se va prelungi şi după-amiaza spre liniştea familiei.

Fecioara

Fecioară – Actele pe care le semnaţi astăzi sunt cheia pentru următorii doi ani şi jumătate. Tatonaţi piaţa de capital fără să vă hazardaţi! Familia continuă să rămână reazemul de bază. Ideea schimbării autoturismului este atractivă, dar nu viabilă. Încercaţi să nu cheltuiţi mai mult decât vă puteţi permite.

Balanta

Balanţă – Fetelor vedeţi pe unde călcaţi, riscul de accidente este destul de mare. La fel de bine poate fi vorba despre o dispută la serviciu care să se încheie la urgenţă, în sensul că vă veţi declanşa o criză de fiere care vă poate aduce pe masa de operaţie. Încercaţi să nu trâmbiţaţi peste tot ce aveţi în minte, pentru că riscaţi să vi se fure ideile.

Scorpion

Scorpion – Nu este indicat să daţi soluţii. Aşteptaţi, vine şi vremea voastră. Vestea bună o aduce o femeie, mai precis sunt favorizate femeile. Este vorba despre o promovare de la care şi-au luat de mult timp gândul. Spre seară ieşiţi cu familia sau cu prietenii la un pahar e vorbă.

Sagetator

Săgetător – Dorinţa de a face ceva pentru familie este atât de mare încât astăzi sunteţi dispuşi să fiţi confesorul tuturor, în special a celor de sex opus. Ideea de a vă continua studiile ori de a face încă o facultate nu vă mai dă pace de ceva vreme. Studiaţi piaţa, ce profesii se caută, analizaţi ce vă place vouă şi decideţi ce să faceţi.

Capricorn

Capricorn – Folosiţi-vă toată energia şi asumaţi-vă riscuri pe care alţii nu o fac, numai aşa aveţi controlul propriilor finanţe. Veniturile proprii au şanse destul de mici să sporească acum, în schimb v-aţi asumat lecţia privind tot ceea ce înseamnă bunuri mobiliare şi imobiliare, de aici s-ar putea să vină ceva bani din acest tip de asigurări.

Varsator

Vărsător – Sunteţi puşi pe fapte mari, mai ales să demonstraţi celor care nu au încredere în voi de ce sunteţi în stare. Iar ideile voastre sunt cât se poate de realiste. Surprize plăcute legate de o călătorie şi mai puţin plăcute legate de iluzia că dacă vă schimbaţi acum maşina scăpaţi de belele.

Pesti

Peşti – Simţiţi nevoia să socializaţi şi vă scoateţi familia sau prietenii la mall sau la patinoar. Pentru alţii, perspectiva unor cursuri de specializare sau dorinţa de a face altceva decât până acum este mare. Deşi nu vă place să schimbaţi prea des locurile de muncă, astăzi s-ar putea să o faceţi.

Social

Arhiva stiri