HOROSCOP 20 februarie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Ziua de astăzi poate aduce o schimbare în modul de a gândi o afacere. De asemenea, aveti mari şanse de promovare profesională, vorbesc de cei care aşteaptă acest lucru de ani de zile. Aveţi mare grijă la accidentele legate de apă. Poate fi vorba şi despre un abces dentar sau o lovitură la nivelul capului. Pe de altă parte, s-ar putea să primiţi o ofertă de muncă.

Taur

Taur – Dimineaţă disputată între tot felul de întâlniri. Un prânz de afaceri de pe urma căruia vă alegeţi doar cu plata. În sfârşit semnaţi contractul pe care îl negociaţi de atâta timp. Nu cred însă că este momentul să sărbătoriţi victoria. Staţi să vedeţi mai întâi în ce v-aţi băgat. După-amiaza o petreceţi încuiaţi în birou sau bibliotecă.

Gemeni

Gemeni – Marşaţi pe pregătirea profesională, veţi avea succes. Traficul la locul de muncă este sub cel normal aşa că aveţi timp să vă concepeţi lucrările sau alte materiale în linişte. Nu vă simţiţi bine, uşoară stare febrilă, indispoziţie. Oboseala începe să-şi arate colţii. Cel mai bun lucru este să staţi în casă, să beţi ceaiuri şi să vă odihniţi.

Rac

Rac – Atenţie la copii, să nu răcească sau să facă febră. Luaţi şi trusa de prim ajutor cu voi. Va fi de ajutor, garantat. Doamnelor aveţi grijă la rinichi, este posibil să se declanşeze o criză pe neaşteptate. Dacă încep durerile, nu mai consumaţi lichide şi îndreptaţi-vă spre cel mai apropiat spital.

Leu

Leu – Vedeţi să nu plătiţi vreo amendă astăzi, deoarece veţi fi tentaţi să încălcaţi legea. Încercaţi să nu reacţionaţi impulsiv cum vă este felul ca să nu generaţi altele. Nu prea aveţi încredere în voi cu toate că se rezolvă o problemă legată de sănătate. Pentru alţii se amână un proces. Nu vă implicaţi emoţional, procesul nu este al vostru.

Fecioara

Fecioară – Descoperiţi cât este de plăcut să va descurcati cu ce aveti la-ndemână acasă. Brusc simţiţi nevoia de Dumnezeu aşa că să nu vă miraţi dacă imboldul este atât de mare încât intraţi în prima biserică. Spre seară aţi putea vedea un film clasic sau pur şi simplu să vă simţiţi confortabil în faţa televizorului.

Balanta

Balanţă – Dacă sunteţi angajaţi gândiţi-vă că şi mâine este o zi. Dacă vremea ţine cu voi, nu ar strica să faceţi plimbări lungi, timp în care să vă puneti în ordine ideile. Puteţi discuta cu iubita/ul despre o virtuală investiţie sau pur şi simplu o cină cu prietenii se dovedeşte extrem de productivă.

Scorpion

Scorpion – Trebuie să plecaţi la drum, ceea ce nu vă prea convine, dar nu aveţi ce face. De drumurile acestea este legat viitorul vostru profesional. Unii s-ar putea să aibă probleme profesionale. Nu este indicat să reacţionaţi violent. Ieşirea din cotidian este o soluţie benefică pentru sufletul vostru. Dacă sunteţi prea obosiţi lăsaţi să conducă altcineva.

Sagetator

Săgetător – Faceţi planuri, visaţi, iar ideea de a pleca la muncă în străinătate nu vă este deloc străină. Problema este să se şi materializeze. Lucrurile se liniştesc în familie pentru simplul motiv că nu aveţi timp să vă mai gândiţi la ele. Pe la pranz vă pomeniţi dorindu-vă concediul. Şi nici nu gândiţi prea departe pentru că aveţi şansa să îl luaţi.

Capricorn

Capricorn – Orice critică se poate întoarce împotriva voastră, ceea ce nu vă cade deloc bine. Vă liniştiţi şi intuiţi că lucrurile se vor rezolva. Cei care au optat pentru ieşirea la munte sau la mare au fost cei mai inspiraţi. Faptul că v-aţi odihnit şi relaxat, v-a încărcat bateriile.

Varsator

Vărsător – Va trebui să puneţi în ordine şi o serie de lucruri acasă. Drumul pe care urmează să îl faceţi va fi destul de ciudat. Nu vă place că trebuie să alergaţi pe la medici cu cineva mai în vârstă. Asta e, şi noi vom îmbătrâni! Cei care sunt în concediu, sunt cei mai avantajaţi. Încercaţi să aveţi încredere şi în cei de lângă voi.

Pesti

Peşti – Nu veţi pleca niciunde oricâte planuri v-ați face. Aveţi destul de multe de pus la punct acasă. Vă veţi surprinde familia. Nu sunteţi un casnic prin excelenţă, însă veţi dovedi că ştiţi locul fiecărui lucru. Aveţi idei despre cum să redecoraţi căminul. Un prieten are nevoie de ajutorul vostru şi îi veţi întinde o mâna de ajutor.

Social

Arhiva stiri