Scurt filmulet care te face sa-ti pui multe intrebari… In directia asta sa ne indreptam?

Este un filmulet care tot circula pe retelele de socializare si in mediu online cu o viteza ametitoare. Si pe buna dreptate o face! Daca te uiti la el o sa vezi ca, noi oamenii, am inceput sa avem un comportament gresit de cateva decenii incoace. Ar trebui sa ne dea de gandit si sper ca multi dintre voi o sa va puneti cateva intrebari.

consum excesiv de carne dezvoltare personala personal development

Dezvoltare Personala

– La ce ne trebuie atata carne?

– Este carnea sanatoasa?

– Devenim prizonierii unei custi invizibile asemenea animalelor de la zoo? La fel li se pune la dispozitie si animalelor salbatice hrana, pe tava, fara a-si mai procura singure mancarea?

– Este mai sanatos sa fii sclav in fata unui birou ca sa poti sa-ti platesti „vanatul” la supermarket, sau era mai bine cand fiecare consuma ponderat in functie de cat ii producea „palma” de pamant pe care o muncea si avea animalele crescute in conditii „vii” sa le consume?

– Ce este in neregula in acest filmulet?

– Asta este adevarata natura a noastra?

– Ce fel de mediu creaza carnea odata ajunsa in organismul nostru? Acid sau alcalin?

– Ce mediu suntem noi? 90% apa! Apa este alcalina. Voi ce credeti?

Un rezumat de 6 minute extrase din filmul „Own SAMSARA” creat de producatorii de film Ron Fricke si Mark Magidson. Tot ei au realizat „BARAKA„, o colectie de fotografii facute de experti care relateaza scene din viata oamenilor si a religiilor.

Inceperea unei calatorii in aria de dezvoltare personala si spirituala te va ajuta mai usor sa raspunzi la aceste intrebari. Cititi, informati-va si puneti totul la indoiala. Treceti totul prin filtrul gandirii voastre. Nu mai imprumutati gandirea altora. Ganditi voi singuri si daca nu va vine un raspuns insistati si mai cautati, raspunsul va veni. Si pe masura ce va veti instrui mai mult raspunsul se va imbunatatii si se va apropia din ce in ce mai mult de adevar.

Social

Arhiva stiri