HOROSCOP 19 februarie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Nevoia voastră de a călători nu este legată doar de dorul de ducă cât mai degrabă este o călătorie de afaceri. Stele facilitează această nevoie interioară atât de tipică semnului vostru şi nu o fac doar pentru a susţine planul profesional sau de afaceri, ci şi pentru plăcearea voastră personală. V-aţi născut cu dorul de ducă în suflet.

Taur

Taur – Sunteţi în dispoziţia ideală pentru a atrage sau a vă deschide sufletul în faţa fiinţei visurilor voastre, aşa că abandonaţi trecutul care mereu are tendinţa să vă tragă înapoi. Când este vorba despre dragoste totul este posibil. Aşa că dacă ai fost gelos fără temei, v-aţi supărat pentru nimicuri, acum este momentul de împăcare.

Gemeni

Gemeni – Lucraţi pe mai multe fronturi financiare, lucrurile merg bine şi sunteţi foarte atenţi la fiecare mişcare, nu cumva să faceţi vreo greşeală. Doar că această grijă excesivă vă tensionează. Abţineţi-vă de la orice comentariu şi ascultaţi-i pe cei din jur, sunt furnizorii ideli de idei. Nu vorbiţi decât dacă sunteţi rugaţi. La locul de muncă se cere diplomaţie.

Rac

Rac – Implicaţi fără doar şi poate în relaţia pe care o aveţi, partenerii nu se vor da în lături de la a vă face surprize dintre cele mai plăcute şi vă vor ajuta să reaprindeţi pasiunea care dădea semne de cădere. La serviciu cineva încearcă să vă câştige atenţia într-un mod neaşteptat. În cazul în care sunteţi în fază de vindecare sentimentală, acum este momentul vindecării.

Leu

Leu – Asiguraţi-vă că termenele de predare ale materialelor sunt acoperite şi care este data limită. De asemenea, este bine să vă găsiţi un debuşeu pentru dezvoltarea unor abilităţi care ţin, stricto senso, de munca voastră – că sunteţi angajat, că sunteţi încă elevi. Acest lucru va fi cheia succesului vostru. Este o zi agitată pentru că familia vă ocupă cel mai mult timp.

Fecioara

Fecioară – Ştiţi că aveţi şi prieteni şi oameni oricând gata să vă ajute, aşa că bifaţi în carnetul sufletesc aceste două aspecte, mai ales că sunt lucruri despre care nu doriţi să vorbiţi, dar la care trebuie să apelaţi. Vreţi să impresionaţi persoana iubită şi încă mai căutaţi modalitatea prin care să o faceţi. Ce-aţi zice dacă aţi fi doar voi, fără alte artificii?

Balanta

Balanţă – Pentru voi apropierea de familie este imperativă, şi chiar dacă viaţa voastră va fi în această săptămână un adevarat tornet care nu are să vă lase timp nici să respiraţi. În acelasi timp, nu îi neglijaţi nici pe cei care înseamnă mult pentru voi la locul de muncă. Sunt cei pe care vă bazaţi atât în vremuri bune, cât şi în cele rele.

Scorpion

Scorpion – Obţineţi o serie de favoruri de la cei care vă sunt datori cu un serviciu şi adevărata reţea de mâini întinse va fi o trambulină pentru a evita eşecurile care dimineaţă erau mai mult decât probabile. Posibil chiar să promovaţi. Nu este un abuz ceea ce faceţi ci, repet un contraserviciu, cărora nu o dată le-aţi dat asistenţă fără să cereţi nimic în schimb.

Sagetator

Săgetător – Verificaţi toate informaţiile cu care lucraţi sau care ajung astăzi la voi. Este cea mai sigură protecţie. Nu de alta, dar dacă numele vostru este legat de vreun eveniment să aveţi acoperire pentru ceea ce faceţi. Indiferent de controale şi verificări, aveţi întotdeauna un as în mânecă. Cu toate acestea, când este vorba despre bani, nu lăsaţi lucrurile să curgă de la sine.

Capricorn

Capricorn – Aveţi curaj şi îndrăzneală când împărtăşiţi sentimente sincere, fapt care vă sporeşte farmecul în faţa sexului opus. Dacă nu faceţi pasul veţi trăi multă vreme sub spectrul întrebării „dacă aş fi făcut această mutare ce s-ar fi întâmplat?!” Când este vorba despre dragoste şi romantism, despre sentimente, nu trebuie să ezitaţi.

Varsator

Vărsător – Dacă vreun coleg sau subaltern dă semne că ar dori să părăsească echipa, lăsaţi-l. Acest lucru înseamnă că nu mai are ce să ofere, iar atunci când rămâne un loc liber întotdeauna veţi găsi cu ce să îl umpleţi, indiferent dacă este vorba despre persoane sau despre fapte. Energia primului pătrar de lună este provocator pentru voi aşa că ţineţi-vă tare.

Pesti

Peşti – Afişaţi interes şi jovialitate când vă veţi aşeza la masa tratativelor, ca să nu mai spun că abilităţile voastre de negociator vor fi astăzi la mare preţ. Vă place luxul, dar şi frumosul, aveţi un simţ estetic demn de invidiat, iată măcar un motiv pentru care să păstraţi proporţiile între câştiguri şi cheltuieli.

Social

Arhiva stiri