HOROSCOP 18 februarie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Ştiţi foarte bine că lipsa de valori vă poate lăsa pe dinafară. Cu toate acestea vă doriţi un partener să vă fie egal, să aibă propriile concepţii despre viaţă şi o personalitate pe măsură, suficiente ca să faceţi din familia voastră acel cuibuşor cald după care tânjiţi. Dacă vă îndrăgostiţi astăzi, vedeţi să fie ca la carte, altfel nu are farmec!

Taur

Taur – Indiferent de locul unde discutaţi sau de momentul ales pentru aceasta, este bine că vă puteţi deschide sufletul. Faptul că un telefon, mai spre seară, aduce vestea unei promovări vă înseninează, la propriu, seara. Puteţi avea baftă în perioada imediat următoare de multe aranjamente care ţin de carieră, nu trebuie decât să fiţi pe fază.

Gemeni

Gemeni – Creşte vulnerabilitatea la schimbările de dispoziţie interioară şi creşte sensibilitatea la stimulii exteriori care au darul de vă irita. Ideea de a vă reapuca de scris şi de a finaliza cartea la care lucraţi de ceva vreme este cel mai bun lucru pe care îl puteţi face astăzi. Sunteţi sensibili la subiecte religioase sau de natură spirituală.

Rac

Rac – Vă treziţi cu noaptea în cap, fie să strângeţi informaţii noi pentru ceea ce vreţi să faceţi, fie să regândiţi planul de acţiune, asta ca să nu regretaţi mai târziu că nu aţi făcut-o din prea multă comoditate. Este bine că aveţi încredere în propriile forţe. Totuşi nu luaţi decizii finale decât cu excepţia cazului în care aveţi certitudinea că nu greşiţi.

Leu

Leu – Vă puteţi irita familia cu ideile pe care le aveţi vis-a-vis de generozitate. Deşi bine intenţionaţi, intenţiile voastre sun prost înţelese de aceasta. Aveţi grijă că s-ar putea ca ceea ce începe ca un gest din inimă nu cumva să se încheie cu regrete şi resentimente. Vedeţi cui daţi bani împrumut că s-ar putea să nu-i mai vedeţi.

Fecioara

Fecioară – Viaţa îşi are propria dimensiune cu condiţia să îi apreciezi această calitate. Ea nu se grăbeşte aşa cum facem noi de cele mai multe ori, nu impune rezultate imediate aşa cum am dori, ci dimpotrivă impune răbdare. Atâta timp cât ştiţi să vă planificaţi viitorul, puteţi spune că sunteţi realişti.

Balanta

Balanţă – Ce se întâmplă astăzi ar putea părea perturbator, totul însă pe termen scurt, dar atunci când totul se linişteşte, totul va căpăta un anume sens. Pentru a evolua şi a progresa este nevoie să ieşiţi din zona voastră de comfort, lucru care vă cam destabilizează. Totuşi sunteţi deschişi la schimbare.

Scorpion

Scorpion – Astăzi este o zi ideală pentru a vă gândi la achiziţiile pe care vreţi să le faceţi şi cum să vă drămuiţi banii pe care îi aveţi la dispoziţie. Spre seară constataţi cu satisfacţie că de fapt se poate vorbi despre o îmbunătăţire semnificativă a finanţelor voastre aşa că veţi sărbători pe măsură.

Sagetator

Săgetător – Astăzi manifestaţi un interes mai mare ca de obicei pentru socializare, un interes crescut, în mod special, pentru artă, la un nivel mai elevat, mai intelectualizat. Mintea voastră scormoneşte după opţiuni, dar nu prea aveţi din ce alege aşa că bucuraţi-vă sufletul şi inima cu lucruri frumoase. Dacă vreţi să fiţi romantici, astăzi aveţi ocazia să o faceţi.

Capricorn

Capricorn – Doar neutralitatea poate face diferenţa între ceea ce simţiţi cu adevărat pentru cineva şi ceea ce şi-ar dori celălalt să simţiţi. Păstrând distanţa vă păstraţi şi obiectivitatea. A susţine pe cineva nu înseamnă musai să fi de acord cu prostiile pe care le face. Vă puteţi spune părerea, dar nu uitaţi, uneori cuvintele sunt de prisos.

Varsator

Vărsător – Vă simţiţi foarte bine în locul în care vă aflaţi, confortabil cu voi înşivă, dar şi cu ceilalţi, aşa cum nu v-aţi mai simţit de foarte multă vreme. Dar nu toată lumea ştie ce anume vă pasionează sau vreţi să faceţi şi iau detaşarea voastră drept stare de bine, în schimb mintea voastră plănuieşte, plănuieşte…

Pesti

Peşti – Şi astăzi rezolvaţi probleme, mai ales că vă scoate din sărite tot ceea ce este evaziv. Odată ce vă stabiliţi targeturile şi selectaţi argumentele pro şi contra, vă va fi mai uşor să elaboraţi o soluţie potrivită care să mulţumească pe toată lumea. Dacă vreţi să vă atingeţi scopul veţi găsiţi o cale, e drept, dură, de a depăşi obstacolele şi dificultăţile.

Social

Arhiva stiri