Iti aduci aminte de doamna cu porumbei din Home Alone 2? Vezi cum arata acum cea care l-a salvat pe Kevin din mana talharilor

Desi au trecut aproape 22 de ani de cand a fost lansat, Home Alone 2: Lost in New York reuseste sa impresioneze si acum, continuarea peripetiilor lui Kevin transformandu-se intr-un clasic.

home-alone

Unul dintre personajele care dau farmec filmului este si doamna cu porumbei din Parcul Central, cea care reuseste inca din primele minute ale filmului sa-l sperie pe Kevin. Imbracata precum un om al strazii, mereu inconjurata de porumbei, aceasta se dovedeste a fi o femeie cu suflet care, in momentul oportun, ajunge sa-l ajute si sa-l scape pe Kevin din mana celor doi talhari.

Personajul a fost adus la viata de actrita Brenda Fricker (68 de ani), actrita care a aparut in numeroase filme cunoscute si care in 1990 a devenit prima femeie din Irlanda care a castigat un Oscar pentru cel mai buna actrita intr-un rol secundar datorita interpretarii din My Left Foot.

home-alone
Nascuta in Dublin, Brenda si-a inceput cariera ca jurnalist la Irish Times, insa la 19 ani si-a indreptat atentia spre actorie, desi trecerea s-a produs „din intamplare”, asa cum avea sa marturiseasca aceasta peste ani.Dupa aparitia in serialul Casualty, Brenda Fricker a devenit cunoscuta datorita rolului Mrs. Brown din My Left Foot are i-a dus cariera la un alt nivel. Au urmat peste 30 de roluri in diferite filme precum Home Alone 2: Lost in New York (1992), A Man of No Importance (1994), Swann (1996), The War Bride (2001), Inside I’m Dancing (2004), Albert Nobbs (2011), iar acum joaca in serialul Forgive Me.

home

Social

Arhiva stiri