GRAVIOLA – fructul care iti reda viata

GRAVIOLA

Stiu ca suna pompos titlu dar tocmai din acest motiv aduc acum aceasta completare. Iti reda viata pentru ca este buna la mai multe. Daca studiezi putin si afli si cum sa te hranesti (sa renunti la carne, lapte, in general tot ce este acid sau creeaza un mediu acid in corpul uman) si incepi sa introduci hrana sanatoasa in organism, cam tot ce este alcalin (fructe si legume consumate in stadiu cat mai verde), si aplici un consum regulat de GRAVIOLA, atunci succesul este garantat.

In ultimul timp auzim frecvent in jurul nostru vorbindu-se despre medicina complementara si alternativa. Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie. Si e normal! Sunt vremuri cand barierele se redefinesc. Din ce in ce mai mult apar prin presa articole in care institutii de stiinta renumite ne spun ca „UNIVERSUL” din jurul nostru este mult mai complex decat ne-am fi putut imagina vreodata. Cum ca, ne putem vindeca cu ajutorul gandului sau ca de acum incolo cancerul nu va mai fi asa o pacoste, ca de… TOTUL este energie si informatie. Am zis sa scriu acest articol pentru oamenii care se afla in suferinta si merita sa afle ca exista produse naturiste care nu fac atat de mult rau cum face CHIMIOTERAPIA. Daca cunoasteti oameni care au de a face cu boli care pot fi tratate cu ajutorul acestui fruct (GRAVIOLA) este bine sa le spuneti. Poate ei aflandu-se sub asediul bolii nu mai au puterea sa caute alternative si informatii.

Miracolele se intampla. Metodele alternative de tratament sunt considerate o speranta de cele mai multe ori. Dar nici nu stim cum sa preluam toate informatiile la care mai ales astazi, avem acces prin intermediul Internetului.

Despre planta Graviola se spune ca este de 10.000 de ori mai eficienta decat chimioterapia. Exista si foarte multe filmulete online care ii glorifica benefiiciile pe care le puteti vedea la finalul articolului.

„Fructe Soursop (Guanábana) sau copacul Graviola este un produs miraculos ce distruge celulele canceroase. Este de 10.000 de ori mai puternic decat chimioterapia. De ce nu este cunoscut acest lucru? Pentru ca exista organizatii interesate in gasirea unei versiuni sintetice, care sa le permita sa faca profituri fabuloase. Deci, de acum va puteti ajuta un prieten la nevoie informandu-l ca ar trebui sa bea suc de soursop pentru a preveni boala. Gustul este placut. Si, desigur, nu produce efectele secundare oribile ale chimioterapiei. Si daca aveti posibilitatea nu ezitati sa plantati un arbore guava in curte. Toate partile sale, nu dor fructul sunt foarte bune”, aflam dintr-un astfel de mesaj devenit viral pe Internet.

GRAVIOLA-blue-diamond-timetv-mlm-cancer-chimioterapie-produsebiomag

GRAVIOLA

Pentru citirea intregului articol apasa aici.

Sursa: www.produsebiomag.ro

Social

Arhiva stiri