Cazul emotionant al copilului care a trait doar 10 zile, dar care a lasat in urma o lectie de supravietuire

Povestea emotionanta a unui copil ce a trait doar 10 zile are in spate o adevarata lupta pentru viata ce poate motiva orice persoana.

zile

Robbyn Blick era o femeie extrem de fericita pana in momentul in care a ajuns in a 20-a saptamana de sarcina. Abia atunci a aflat ca fiul ei inca nenascut, Zion, avea Sindromul Edwards, o problema la nivel de cromozomi care l-ar fi fost fatala fie inainte de nastere fie la cateva zile dupa.

Zion avea o problema la inima, iar Robbyn si sotul ei Josh se asteptau la ce e mai rau. Micutul a supravietuit insa sarcinii, iar doctorii au anticipat ca va muri la nastere.

Apoi, Zion a trecut si peste nastere, iar parintii i-au multumit lui Dumnezeu ca pot sa-si tina copilul in brate si pentru cateva minute. Apoi, acele cateva minute s-au transformat in zile, iar Zion a ajuns acasa.

Zilele au inceput sa treaca, iar prietenii si rudele s-au inghesuit sa vada o adevarata minune. In cea de-a noua zi, Zion a inceput sa respire tot mai greu, dar a trecut cu bine peste noapte. Apoi, s-a intamplat din nou, iar parintii l-au dus de urgenta la spital, unde a si murit.

„Nu l-am pus jos nici macar o clipa in tot acest timp. A fost tinut in brate si iubit in fiecare minut din cele 10 zile in care a trait”, a povestit mama sa.

Sursa: Pro TV

Mai puteti citi si:

Social

Arhiva stiri