HOROSCOP 9 februarie 2014. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – este o zi în care veţi avea parte de un real progres în munca voastră, cu închiderea unor capitole dintr-un proiect şi deschiderea altora, pentru a pune la punct o strategie pe termen lung, fapt care ar putea face să intraţi în conflict cu colegii , mai ales că argumentele voastre au substanţă.

Taur

Taur – Aveţi darul de a atrage privirile tuturor numai bine să puteţi exprima clar ceea ce gândiţi. Poate fi vorba despre o nouă poveste de dragoste, o relaţie poate trece într-un alt plan, dar poate fi vorba şi despre ajutorul real pe care vreţi să-l daţi unora care au nevoie. Vi se vor cere bani sau favoruri, iar voi nu veţi pregeta să-l daţi.

Gemeni

Gemeni – Este posibil să aveţi o atitudine egoistă, critică şi aspră vis-a-vis de ceea ce pretind alţii de la voi. Lăsaţi-le să treacă, nu le daţi importanţă, încercaţi mai degrabă să face o analiză a stării de fapt. Răsfăţaţi-vă cu preocupări de tip hobby.

Rac

Rac – posibil ca oamenii să îşi facă o ideea proastă despre voi sau greşită, dar lucrul acesta nu vă deranjează pentru simplul motiv că nici prin cap nu vă trece să le daţi atenţie. Este un moment bun pentru a cere o mărire de salariu sau de a lua decizii importante în ceea ce priveşte propriile nevoi.

Leu

Leu – Soarele aduce influxuri armonioase pentru voi, un sentiment interior de calm şi echilibru. Aspectul face ca indieferent de domeniu, efectele acestuia să se amplifice, iar obstacolele, minore, nu fac decât să dovedească dacă mai era nevoie că ştiţi cum să ţineţi piept problemelor.

Fecioara

Fecioară – încredere în sine este bine echilibrată şi nu agresivă sau ameninţătoare pentru ceilalţi. Este un moment favorabil pentru a realiza că dorinţele voastre sunt cât se poate de clare pentru a vă atinge obiectivele propuse. Oamenii admiră la voi tocmai sinceritatea şi încrederea pe care le-o daţi celorlalţi.

Balanta

Balanţă – Veţi depune ceva eforturi pentru a face faţă provocărilor de orice fel astăzi, deci va trebui să luptaţi ca să vă exprimaţi adevărata voastră valorare mai ales dacă se pune problema fructificării unor idei sau încheierea unor lucrări. Noroc că şefii ştiu cu cine au de a face şi nu cedează ispitei zvonurilor.

Scorpion

Scorpion – Fetele, debordante si înfocate îşi vor apăra drepturile şi nevoile ca nişte leoaice şi bine fac. În schimb, există şi pericolul accidentelor la nivelul gâtului. Tinerii se pot antrena pentru a-şi schimba locul de muncă, asta în situaţia in care nu le mai convine cel la care sunt.

Sagetator

Săgetător – Pentru că v-aţi exprimat atât de clar şi de făţiş, însemană că acesta este momentul ideal pentru a negocia o afacere sau de a schimba locul de muncă sau în relaţiile personale. Puteţi, de asemenea, juca un rol important în calitate de mediator în cazul în care unele negocieri ajung în impas.

Capricorn

Capricorn – Evitaţi să stârniţi necazuri sau să puneţi la încercare simţul umorului al celor din jur deoarece mulţi ar putea interpreta gestul drept ofensă. Vedeţi ce telefoane primiţi sau daţi pentru a pune la punct unele amănunte legate de ceea ce aţi dori să faceţi, aţi putea scăpa un aspect minor, dar important.

Varsator

Vărsător – Vă confruntaţi cu o anume rezistenţă din partea unor persoane de care sunteţi convinşi că au o părere bună despre voi şi v-ar ajuta oricând. Din păcate s-ar putea să aveţi surprize tocmai din partea acestora. Totuşi este o zi foarte bună pentru a primi şi a răspunde cu afecţiune gesturilor delicate.

Pesti

Peşti – şansa găsirii unui loc de muncă în situaţia în care nu au unul. Şansa altora este de a pleca la un drum pe nepusă masă şi de unde să se întoarcă foarte veseli. Posibil ca adulţii să reintre în graţiile şefilor şi să se liniştească rapid.

Social

Arhiva stiri